NEWS — June 26, 2017 at 1:33 pm

Adrian Panuta noul Sales and Distribution Director al Orange Romania

by

Adrian PanutaOrange România anunță numirea lui Adrian Pănuță în rolul de  Sales & Distribution Director în cadrul companiei, începând cu data de 1 septembrie 2017.

Adrian Pănuță preia conducerea departamentului de la Claudiu Dragomir, care a decis să dea curs unor noi provocări profesionale. Claudiu este un exemplu de cariera în cadrul Orange, cu 20 de ani petrecuți în roluri variate în companie. În ultimii 4 ani, de pe poziția de Sales & Distribution Director, Claudiu a coordonat cu succes extinderea rețelei de distribuție și a dezvoltat strategia de vânzări, contribuind la consolidarea poziției de lider de piață a Orange. Astfel, în prezent, Orange România deține cea mai extinsă rețea de distribuție, cu 650 de puncte de vânzare performante în întreaga țară. Dintre acestea, 25 sunt magazine de tip smart shop, unde experiența clienților este personalizată, procesele de vânzare sunt digitalizate, de la semnarea contractelor la prezentarea produselor, iar tehnologia este expusă în manieră naturală, așa cum este ea utilizată de clienți. 

Viitorul Sales & Distribution Director al Orange Romania, Adrian Pănuță, are o experiență vastă în vânzări, logistică și distribuție. El s-a alăturat echipei Orange Moldova în 1998, fiind responsabil de managementul stocurilor și a evoluat rapid în rolurile de Logistics Coordinator, Logisitics & Supply Chain Manager, iar din decembrie 2010 și până în prezent, a ocupat poziția de  Sales Director.

Adrian și-a consolidat experiența fiind implicat activ în proiecte strategice precum: securizarea canalului exclusiv de francize, creșterea accelerata a performanței comerciale în francize și în retailul direct, distribuția puternică și eficientă a serviciilor PrePay, dezvoltarea conceptului smart store, precum si lansarea cu success a proiectului-pilot pentru servicii convergente.

Adrian Pănuță este absolvent al Facultatii  de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice de la Chișinău, al Facultății de Fizică și Matematică a Universității de Stat a Republicii Moldova și deține un MBA la Toulouse Business School. De asemenea, deține certificarea „COPC implementation leader”, în conformitate cu standardul de experiență a clienților ce vizează calitatea superioară, performanța înaltă și eficiența operațională.

În noul rol, Adrian Pănuță va avea drept obiectiv elaborarea și implementarea strategiilor de vânzări și distribuție pentru Orange România, continuând rezultatele excepţionale ale echipei și asigurând performanța înaltă a rețelei de distribuție.