Productie — July 11, 2017 at 9:19 am

T-Systems, Dassault și Fujitsu lansează o soluție pentru managementul ciclului de viață al produselor în Africa

by

plmPiața din Africa de Sud urmează să primească o soluție Product Lifecycle Management (PLM), dezvoltată de T-Systems, Dassault și Fujitsu. Dassault Systèmes oferă software-ul de proiectare 3D, machetarea 3D și sisteme PLM în platforma sa 3DExperience.

Fujitsu Africa de Sud va adăuga chioșcurile sale industriale cu sisteme de urmărire încorporate și autentificarea utilizatorilor utilizând citirea palmelor. T-Systems va oferi o soluție cu valoare adăugată pentru a crea produse și servicii PLM end-to-end în cloud. Mai mult, T-Systems va asigura accesul la calculatoare de înaltă performanță, oferind servicii „simulation-as-a-service” industriei locale de inginerie și producție. Planificarea, proiectarea și managementul produselor sau serviciilor vor deveni mult mai simple și mai ușor de gestionat cu aceste soluții PLM, utilizatorii având posibilitatea să folosească software-ul cu ușurință și cu o colaborare eficientă între organizații.

În zonele de producție, folosind sistemul Kiosk Fujitsu, personalul de producție va putea vizualiza instrucțiunile actuale de construcție și informații importante despre producție. Aceste soluții înseamnă că timpul petrecut pentru proiectarea, reproiectarea și reglarea fină a unui produs sau serviciu este redus, în timp ce înregistrările schimbărilor pot fi stocate și gestionate, conform reprezentanților Fujitsu.

Prin noua soluție PLM, întreprindere din Africa de Sud vor continua să recunoască valoarea utilizării aplicațiilor virtuale pentru a rămâne un pas înaintea concurenței. T-Systems oferă platforma de cunoștințe, experiență și cloud pentru a le conecta împreună și pentru a le oferi soluția end-to-end, incluzând serverele Fujitsu și platformele de servere așa cum le sunt necesare clienților.