Data Center / Storage — July 12, 2017 at 11:41 am

SEAL by Star Storage certificat pentru integrarea cu SAP NetWeaver

by

SEALVersiunea 17.03 a soluției SEAL Content Library Services a obținut certificarea SAP pentru integrarea cu platforma SAP NetWeaver®. Soluția s-a dovedit compatibilă cu soluțiile SAP®, oferind posibilitatea integrării funcționalităților complexe de arhivare a informațiilor din sistemul SEAL Unified Records Management, bazat pe platforma Hitachi Content Platform (HCP) și avantajele aplicației SAP ERP.

Pentru optimizara arhivării datelor din SAP, SEAL furnizează un conector construit pe baza tehnologiilor standard SAP (server de conținut HTTP și conector Java), care oferă un repository universal de conținut sigur și scalabil (bazat pe platforma Hitachi Content Platform), cu o interfață puternică, dar ușor de folosit de către utilizatorii non-IT și de business.

Ca urmare a certificării, soluția Star Storage SEAL Content Library Services versiunea 17.03 oferă acum spațiu suplimentar de stocare, prin îmbunătățirea timpului de răspuns și creșterea disponibilității și a performanței sistemului. Soluția poate îmbunătăți controlul volumului de date din SAP (reducând în același timp totalitatea costurilor directe şi indirecte ale sistemelor care rulează software-ul SAP), accelerează procesele de backup și recuperare a datelor și simplifică procesul de implementare în cazul actualizării soluțiilor SAP. Soluția este concepută pentru a oferi licențe accesibile, implementare rapidă și costuri de mentenanță reduse, sprijinind în același timp conformitatea și diminuând expunerea la risc a companiei.