Transport/Travel — July 23, 2017 at 3:20 am

OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti

by

OptexTurnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile şi ieşirile cladirilor de birouri sau a anumitor statii de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare.

O astfel de solutie are avantajul ca permite angajatilor şi vizitatorilor sa intre in locatii rapid şi simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.

Tehnologia laser a senzorului REDSCAN poate detecta orice incercare de accesare neautorizata, sau orice tentativa de a sari peste turnicheti, generand un zid virtual. Daca o persoana este detectata in aria monitorizata şi nu foloseşte un card de acces valabil, sistemul de alarma va fi automat declanşat, iar agentii de securitate vor primi informatii precise ce pot conduce la identificari rapide ale persoanei in cauza. Senzorul poate fi integrat şi cu un sistem de video management, astfel incat sa poata activa şi camerele de supraveghere instalate la locatie.

Redscan RLS-2020S

Senzorul OPTEX are o arie de detectie de 20*20m şi este deja disponibil in Romania. Acesta integreaza un microprocesor de ultima generatie, oferind performante de detectie superioare. Atunci cand este folosit la interior, modelul poate identifica orice mişcare a unui obiect sau a unei persoane, indiferent de viteza de deplasare. Senzorul indeplineşte standardul PoE, alimentarea realizandu-se direct prin cablul de retea. Astfel, se reduce semnificativ costul de instalare, dispozitivul neavand nevoie de o alta sursa de alimentare.

Instalarea şi configurarea se realizeaza rapid şi intuitiv, pentru fiecare senzor in parte se pot seta patru zone independente de detectie.