Hardware — August 16, 2017 at 8:53 am

AMD Radeon RX Vega – gaming cursiv 4K la 60fps

by

VegaRX_Silver_LiquidCooled_1Plăcile grafice Radeon™ RX Vega la partenerii globali, oferind celor 4 milioane de gameri acces către cea mai bună experiență de joc din segmentul entuziast.

Pentru gamerii care deja dețin un PC din segmentul entuziast și un monitor pe măsură, și doresc să treacă la următorul nivel în ceea ce privește capabilitățile grafice, plăcile Radeon RX Vega 64 air-cooled sunt disponibile începând de astăzi la prețuri ce pornesc de la $499 USD SEP. Plăcile grafice Radeon RX Vega 56 vor fi disponibile începând cu data de 28 August la un preț recomandat de $399 USD SEP, fiind cea mai bună opțiune de a trece la nivelul urmator folosind arhitectura “Vega”.

Placile grafice Radeon RX Vega sunt cele mai avansate produse consumer din lume, construite folosind arhitectura “Vega”. Anterior disponibilă doar pentru produse grafice high-end, Radeon RX Vega includ tehnologii pionier cum ar fi High Bandwidth Cache alcătuit din 8GB memorie de ultimă generație HBM2. Rapid Packed Math, High Bandwidth Cache Controller și noi motoare Geometry and Pixel Engines pentru o integrare completă cu jocuri ce folosesc API-uri DirectX® 12 și Vulkan®.

Pentru mai multe informații și partenerii unde produsele Radeon Packs și Radeon RX Vega sunt disponibile, vizitați http://radeon.com/RXVega.