Internet/Telecom — August 17, 2017 at 3:11 am

FricaDeZbor.ro – primul website din România care tratează Aviația din perspectiva aviofobilor

by

cover-fricadezborroPrimul website din România care tratează Aviația din perspectiva aviofobilor este acum online. FricaDeZbor.ro aduce expertiza profesioniștilor din mai multe domenii în beneficiul persoanelor care se tem de călătoria cu avionul, atât online, cât și offline, prin seminarii lunare care vor începe în luna septembrie.

FricaDeZbor.ro nu este doar o incursiune în culisele unei curse aeriene, ci un instrument complex în lupta cu aviofobia. Întrucât, pentru marea majoritate a celor care zboară cu avionul, cu frică sau nu, Aviația este un mare necunoscut, proiectul FricaDeZbor.ro își propune să le ofere acestora informații variate și complete: de la cum este pregătit un zbor, la toate sunetele și semnificația lor, cum funcționează un avion de pasageri și cum pot influența condițiile meteo zborul, la cum sunt pregătiți piloții, cel din urmă aspect fiind dezbătut de către instructorii de la Aeroclubul României.

Totodată, FricaDeZbor.ro, prin expertiza psihologului Lucian Negoiță, oferă metode și sfaturi pentru depășirea anxietății, în vreme ce avocații specializați în Dreptul Aviației de la ONV LAW prezintă care sunt adevăratele “riscuri” ale unei călătorii cu avionul: pierderea bagajului sau a zborului, și cum se pot proteja pasagerii de ele.

Toate aceste informații sunt prezentate interactiv, sub forma unei curse aeriene imaginare, ce se personalizează în funcție de cititor.

Și, pentru că orice cursă aeriană le oferă pasagerilor și noutăți din domeniu, sub forma revistelor depozitate în scaunul din față, FricaDeZbor.ro are și o secțiune de blog, unde își propune să informeze cu privire la cele mai noi știri din Aviația Comercială.