NEWS — August 17, 2017 at 3:18 am

NETGEAR extinde seria GS300, lansând două noi switch-uri Gigabit

by

netgearNetgear extinde seria de switch-uri fără administrare Gigabit GS300 cu un model de 48 porturi și unul cu 5 porturi POE. Pe lângă aceste două noi modele, GS348 şi GS305P, seria GS300 oferă clienţilor NETGEAR şi alte echipamente cu 5, 8, 16 și 24 de porturi, precum şi un model cu 8 porturi POE.

Pentru mediile de afaceri în crestere ce caută o soluţie cu multe porturi, fără a sacrifica lățimea de bandă și viteza rețelei, switch-ul NETGEAR GS348 dotat cu 48 de porturi Gigabit reprezintă o soluţie ideală. Extinde rețeaua dintr-un singur pas la 48 de porturi, evitând astfel congestionarea lăţimii de bandă atunci când sunt folosite mai multe switch-uri. Oferind o viteză de până la 96Gbps, modelul GS348 permite companiilor ce activeză în turism, catering, educație și retail să elimine timpii morți de accesare și să fie pregătite pentru extinderi viitoare cu stații de lucru suplimentare, servere și NAS-uri. Fiind dotat cu un design lipsit de ventilatoare, GS348 este capabil să funcționeze optim și în medii sensibile la zgomot, precum sălile de clasă, sălile de conferințe, birourile open space și centrele de asistență medicală. În plus, temperatura maximă de operare de 50 ° C (122 ° F) face ca GS348 să fie ideal pentru dulapuri de rețea mici. QoS-ul său preconfigurat prioritizează în mod automat transmiterea de voce și video.

Atât în cadrul mediilor de afaceri mici, cât și a caselor, exista o creștere constantă a echipamentelor PoE folosite, precum telefoane VoIP , acces point-uri wireless, camere de supraveghere IP, senzori de proximitate, iluminare LED, încuietori și multe alte deviceuri IoT. De aceea, NETGEAR a dezvoltat modelul GS305P, un switch pentru apartamente, birouri mici și săli de conferință, capabil să ofere o alimentare PoE eficientă din punct de vedere al costurilor, de 55,5 W.

Noul model din seria 300, oferă o carcasa metalică cu un aspect solid și placut, o funcţionare silenţioasă(design fan-less), instalare rapidă şi uşoară, precum şi două posibilităţi de montare, desktop sau wall-mount.

 “NETGEAR intelege importanța furnizării unei rețele ultra-performante ce se poate adapta atât nevoilor actuale, cât şi a celor viitoare”, a declarat Richard Jonker, vicepreședinte al liniei de produse pentru SMB NETGEAR. “Multe companii aflate în curs de dezvoltare, dar şi birourile de acasă, nu dețin un specialist IT dedicat, de aici rezultând şi nevoia unei soluţii ce oferă uşurinţă şi rapiditate la adaugarea unor noi conexiuni, precum şi suport pentru dispozitivele PoE”.

Ambele switch-uri oferă o serie de beneficii suplimentare:

  • Arhitectura non-blocking, ce permite un transfer maxim prin cablu de 96Gbps (pentru modelul GS348)
  • Porturi 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet
  • Conectivitate Plug-and-Play
  • Auto-MDI/MDIX, ce elimină nevoia de cabluri crossover
  • LED-uri ce indică activitatea fiecărui port
  • Carcasă solidă de metal ce oferă stabilitate la instalare
  • 3 ani garanție.

MSRP:

  • NETGEAR GS348 — $299.99
  • NETGEAR GS305P — $64.99