Hardware — August 22, 2017 at 10:42 am

Fujitsu lansează o nouă gamă de calculatoare pentru companii

by

Fujitsu ESPRIMO Q910 Mini DesktopFujitsu Limited și Fujitsu Client Computing Limited au lansat 30 de modele noi de PC-uri enterprise în 15 serii de produse, toate echipate cu actualizarea Windows 10 Creators, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows 10. Noile modele sunt lansate începând cu jumătatea lunii august, din Japonia.

În familia de PC-uri desktop, producătorul nipon oferă cinci modele, inclusiv modelul ESPRIMO K557 / R, care are un nou design constructiv cu un ecran încorporat cu cristale lichide. În gama de produse Fujitsu Workstation CELSIUS, Fujitsu oferă șase modele, inclusiv modelul CELSIUS W570, un model compact simplu mini-tower. În familia de laptopuri Fujitsu Notebook LIFEBOOK, Fujitsu oferă 12 modele, iar în familia de tablete Fujitsu Tablet ARROWS Tab, producătorul nipon oferă 7 modele. Printre acestea sunt trei modele subțiri și ușoare pentru o portabilitate superioară, pentru a sprijini angajații care lucrează de la distanță. Mai mult, noile modele sunt cu până la 25% mai mici decât modelele existente similare pentru a promova o transformare în modul de operare al clienților. În plus, pentru toate modelele noi, Fujitsu oferă opțiunea de utilizare a Windows 7 Professional sau Windows 8.1 Pro. Grupul Fujitsu sprijină operațiunile clienților săi într-o varietate de industrii prin extinderea funcționalității diferitelor sale linii de produse, cel mai practic exemplu venind din partea noilor calculatoare enterprise.

EsprimoFamilia de sisteme desktop ESPRIMO include acum modelul standard ESPRIMO K557 / R care dispune de un ecran încorporat cu cristale lichide, care este excepțional pentru conservarea spațiului, precum și un design actualizat al cutiei. Utilizează un afișaj IPS cu cristale lichide de înaltă calitate, care vine în diferite dimensiuni, variind între 19,5 și 23,8 inci. Deoarece afișajul este integrat în carcasa calculatorului, în comparație cu modelele cu ecran separat cu cristale lichide, montarea desktop-ului ocupă aproximativ 30% mai puțin spațiu, permițând clienților să utilizeze în mod eficient o zonă limitată. Dispune de o varietate de îmbunătățiri pentru operabilitate sporită. De exemplu, este proiectat astfel încât fluxul de aer din ventilator să nu sufle spre cineva aflat în spatele calculatorului, unitatea optică este în față și porturile USB pot fi personalizate pentru a fi poziționate în față. Ecranul LCD se rotește la 340 de grade, făcându-l ideal pentru utilizarea în magazin și în alte scenarii de utilizare în care ecranul este arătat și clienților. Cablurile care sunt utilizate întotdeauna, cum ar fi cablurile de alimentare și adaptorul, precum și interfața USB, sunt stocate în capacul conectorului, iar capacul din spate poate fi blocat prin atașarea unui sigiliu de sârmă. Cu opțiunea personalizată a unor tastaturi și mouse-uri antibacteriene, igiena poate fi păstrată pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât noua gamă poate fi utilizată cu siguranță și în instituțiile medicale sau în spațiile publice.

În stațiile de lucru PC pentru întreprinderi, din gama CELSIUS, Fujitsu oferă noul model miniatural CELSIUS W570, echipat cu familia de procesoare Intel Xeon E3-1200 v6 / E3-1200 v5, ultimul procesor Intel de înaltă performanță. Deoarece poate fi echipat cu NVIDIA Quadro P4000, o placă grafică Quadro cu arhitectură GPU Pascal de la NVIDIA, poate rula rapid și ușor aplicații precum cele mai recente programe CAD sau CAE, sau simulări analitice. Mai mult, comparativ cu cazul modelului CELSIUS W550 anterior, volumul său cubic este cu 30% mai mic, fiind optim pentru locurile cu spațiu limitat.

Linia laptopurilor Fujitsu LIFEBOOK și a tabletelor ARROWS Tab a fost îmbunătățită, toate noile modele fiind echipate cu actualizarea Windows 10 Creators, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows 10. Trei modele, LIFEBOOK P727 / R, LIFEBOOK U937 / R și ARROWS Tab R727 / R, sunt cu până la 25% mai mici decât modelele existente similare și sunt oferite ca modele de asistență la distanță. Fără a ține seama de locație sau timp.