NEWS — November 8, 2017 at 9:54 am

ASUS câștigă 15 premii Good Design Awards 2017

by
Asus15 produse ASUS au fost distinse cu prestigioasele Good Design Awards, ce recompensează excelența în design și inginerie. Printre modelele laureate se numără ZenFone AR, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, seria ZenBook UX430/530, ZenBook 3 Deluxe UX490, ZenBook Flip S UX370, Chromebook Flip C213, ASUSPRO B9440 și ROG Zephyrus.

Trofeele sunt o recunoaștere a angajamentului ASUS pentru designul de calitate și inovație. Produsele câștigătoare exemplifică angajamentul mărcii prin sloganul “In Search of Incredible”, promisiunea de a urmări perfecțiunea în toate domeniile cu scopul de a furniza o experiență incredibilă consumatorilor și produse de lux pentru toată lumea.
Good Design Awards sunt decernate de Japan Institute of Design Promotion (JDP), anul acesta împlinindu-se 60 de ani de la înființarea lor. Acestea sunt printre cele patru premii majore de design recunoscute de International Design Alliance. Anul acesta, JDP a primit peste 4495 de propuneri din toată lumea. Mai multe informații pot fi găsite pe: www.g-mark.org/about/.
-C.