Transport/Travel — November 22, 2017 at 1:50 pm

Allied Telesis implementează soluții de semnalizare digitală pentru operatorul de transport din Santa Clara

by

Autoritatea de transport VTA Santa Clara lucrează cu Allied Telesis pentru proiectarea, implementarea și operarea unui sistem de semnalizare digitală pentru stațiile de tren urban din regiunea Santa Clara. Autoritatea a luat în calcul capacitatea de dezvoltare a soluției Allied Telesis, dar și scalabilitatea și faptul că este deja implementată pe o scară largă în domeniul transporturilor.

Contractul prevede implementarea noului centru de management digial în cadrul centrului de date al VTA, pentru un upgrade la 30 de sisteme de informare în timp real deja existente, în vederea creșterii calității comunicării cu călătorii trenurilor. Proiectul prevede înlocuirea vechilor sisteme de afișaj LED din stații, cu monitoare de 42 de inch. Cu noile dispozitive de afișare digitală, VTA va putea să ofere informațiile privind sosirea trenurilor în timp real, anunțurile de urgență, mesajele informative și reclamele, fără a mai avea probleme de vizibilitate sau de comunicare.

ie200-group_640px_tinypng
Switch Allied Telesis IE200 Series

Soluția hardware utilizată pentru acest proiect include și echipamentele EtherGRID-DC, EtherGRID-Mini și AT-IE200-6GP, configurate într-un rack tip 8RU. Soluția EtherGRID-Mini este una ce nu necesită un ventilator de răcire, fiind eficientă chiar și în medii dure de operare. Switchul industrial ethernet PoE+ Allied Telesis IE200 Series Gigabit este un echipament de mare performanță, care este adaptat pentru utilizarea în medii grele de lucru din zona industrială.

Utilizând soluțiile Allied Telesis, VTA poate programa mesaje și conținut pentru sistemele de informare, având la dispoziție soluțiile Allied Telesis, AlliedWare Plus Operating System și Allied Telesis Management Framework (AMF), prin care pot administra întreaga rețea de sisteme de informare, având la dispoziție situația în timp real a tuturor componentelor acestuia.