Retail / Horeca — December 7, 2017 at 7:52 am

Echipamente fiscale cu posibilitate de upgrade

by

Conform ultimelor decizii ale Guvernului, la 1 iunie 2018, casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii pentru firmele mijlocii şi mari, iar de la 1 august 2018, si pentru cele mici.

Magister Software a dezvoltat, in colaborare cu producatorii autohtoni de echipamente fiscale, un pachet fiscal complet, produs integral in Romania si adaptat normelor metodologice aprobate recent prin HG Nr 804/2017.

Imprimante_fiscale_inteligenteNoua oferta Magister permite tuturor utilizatorilor SmartCash de a-si achizitiona de acum noile modele de case de marcat, beneficiind de firmware upgrade, in momentul reomologarii pe baza noii legislatii. Astfel, investitia noilor clienti in echipamentul fiscal este protejata, acestia urmand a-l folosi in continuare, cu modificari minore, si dupa lansarea oficiala pe piata a noilor modele de case de marcat cu jurnal electronic.

Actualizarea la cea mai noua versiune SmartCash POS este disponibila în mod gratuit pentru toti utilizatorii cu abonamente valabile la sistemul de actualizari al platformei.