Data Center / Storage — January 8, 2018 at 1:01 pm

Veeam lansează cea mai mare soluție de data management pentru medii virtuale și cloud

by

2Veeam Software a lansat cea mai mare soluție de management al datelor din istoria sa, Veeam Availability Suite (VAS) 9.5 Update 3 (U3), pentru a extinde gestionarea cuprinzătoare a datelor și a asigura disponibilitatea pentru toate mediile de lucru – virtuale, fizice și cloud, administrate dintr-un singur panou de control. Cu această versiune revoluționară, întreprinderile pot acum înlocui soluțiile vechi, care au împiedicat transformarea afacerilor printr-o singură platformă consistentă.

Cu această versiune, Veeam include, API-ul Universal Storage, o nouă interfață de stocare care va permite companiei Veeam să sprijine mai rapid noile integrări de stocare, ceea ce duce la performanțe superioare de rezervă, risc scăzut de pierdere a datelor și recuperare mai rapidă.

În consecință, în Veeam Availability Suite 9.5 Update 3, compania poate adăuga integrarea cu IBM Spectrum Virtualize, extinderea capacităților de integrare instantanee de stocare a Veeam în IBM Storwize și orice arhitectură de stocare bazată pe SAN Volume Controller, precum și pe Lenovo Storage V Series. Această extindere a parteneriatului strategic al companiei Veeam cu IBM este o noutate față de parteneriatele strategice actuale cu HPE, Cisco și NetApp. VAS 9.5 U3 mai include și noutăți precum gestiunea încorporată pentru Veeam Agent pentru Microsoft Windows 2.1 și Veeam Agent pentru Linux v2, suport pentru VMware Cloud pe Amazon Web Services, integrare IBM Storage, integrare Lenovo Storage, precum și noi capabilități de analiză și monitorizare în Veeam ONE.

Această versiune urmează suportul recent anunțat de Veeam pentru IBM AIX și Oracle Solaris, permițând protecția volumului de lucru fizic în medii Unix. Această nouă ofertă nu numai că va sprijini tranziția companiei Veeam în medii de afaceri, ci va sprijini și înlocuirea furnizorilor tradiționali cu o soluție care aduce fiabilitate și ușurință în utilizarea tuturor mediilor de lucru – fizice și virtuale.