Evenimente — January 11, 2018 at 5:07 pm

Noutățile Huawei la CES 2018

by

Huawei Mate 10 PROHuawei a anunțat în cadrul târgului de tehnologie CES 2018, disponibilitatea Mate 10 Pro, în Statele Unite, începând cu 18 februarie 2018. Produsul se va regăsi în oferta principalilor retaileri, printre care se numără Best Buy, Amazon, Microsoft, Newegg și B&H. Mai mult, Huawei a dezvăluit în premieră prima soluție hibrid Smart Home Network din lume: seria Huawei WiFi Q2 este un adevărat sistem Wi-Fi plug-and-play, proiectat pentru întreaga casă.

Huawei a anunțat și parteneriatul cu renumita companie Montblanc, un parteneriat stabilit în vederea realizării unei huse din piele, create exclusiv pentru modelul Huawei Mate 10 Pro. Concepută pentru a completa designul elegant al dispozitivului, husa din piele Montblanc va învălui Mate 10 Pro într-o piele de culoare neagră, luxoasă și moale. Husa Montblanc va fi disponibilă în China începând cu această lună.

De asemenea, Huawei a anunțat și colaborarea strategică cu IMAX Corporation și Xerpi Corporation (companie ce furnizează soluții audio DTS), în vederea dezvoltării produselor și conținutului bazat pe tehnologiile AR/VR și oferirii utilizatorilor AR/VR o experiență de cinema de tip IMAX extraordinară.

Pentru a extinde lista produselor conectate la Wi-Fi din casă, Huawei a prezentat Huawei WiFi Q2 Series, un sistem hibrid de Wi-Fi. Huawei WiFi Q2 este ușor de configurat și conectează automat utilizatorii la cel mai rapid hotspot și la cea mai rapidă frecvență, pentru a asigura un semnal puternic în întreaga locuință.