Networking — January 18, 2018 at 12:13 pm

Allied Telesis și Palo Alto Networks colaborează pentru prevenirea atacurilor cibernetice

by

Firewall-urile de nouă generație de la Palo Alto Networks, sistemul inteligent pentru amenințările cloud și protecția avansată endpoint asigură o soluție SES de succes în cadrul unei colaborări cu Allied Telesis.

Allied Telesis a integrat platforma de securitate de nouă generație de la Palo Alto Networks, care include Firewall-urile de tip Next-Generation Palo Alto Networks, Cloud Intelligence Cloud și Advanced Endpoint Protection pentru a ajuta organizațiile să prevină încălcările de drepturi cibernetice.

palo_alto_threatCu această platformă, utilizatorii vor beneficia de vizibilitate și control al aplicațiilor și conținutului, precum și de protecție împotriva atacurilor cibernetice, chiar dacă sunt cunoscute sau necunoscute.

Sistemul inteligent pentru amenințările cloud furnizează capabilități centrale de monitorizare și automatizează furnizarea de măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice. Astfel, la primirea alertelor anormale sau a amenințărilor de la funcțiile implementate de Palo Alto, SES va preveni deteriorarea cauzată de răspândirea acestora, prin carantină și blocarea dinamică a traficului de la eventualele terminale infectate cu malware la dispozitivele conectate în rețea și la punctele terminale.