NEWS — January 26, 2018 at 3:52 pm

Primul ultrabook nJoy – Aerial

by

Aerial_Comunicat_v3Brandul romanesc nJoy se extinde pe segmentul de mobile prin lansarea ultrabook-ului Aerial cu sistem de operare Windows 10 Home Edition.

Noul ultrabook Aerial este usor de folosit, performant și a fost realizat pentru a ajuta cu lucrurile care contează cu adevarat.  Mai mult pentru siguranța utilizatorului Aerial vine cu o garanție de 2 ani de tip Pick-up & Return.

Aerial este unul dintre cele mai subtiri dispozitive din categoria sa avand doar 13.5 mm. Constructia de metal a carcasei ajută la o racire eficienta (fanless) prin dispersare caldurii din interior pe o suprafata mai mare si este un material mai durabil la uzura.

Aerial poate fi folosit atat la birou,cat si la cafenea datorita greutatii reduse (doar 1290 g) si bateriei de 9000mAh care il face independent de conectarea la priza o lunga perioada de timp.

Aerial ofera o conexiune rapida la internet prin wireless IEEE 802.11 b/g/n, o calitate care devine necesara atunci cand cauti stabilitate. Ecranul luminos de 13.3 inch este IPS full HD. Aerial este capabil sa sustina diverse actiuni de care ai nevoie zilnic in profesia ta, de documentare, e-mail, teleconferinte, task management, editare documente, cat si activitati de relaxare, redare videoclipuri, poze, filme etc.

Aerial este disponibil la toti distribuitorii nostri autorizati in doua variante de culoare (gri si negru) la pretul recomandat de 1119 lei.

Specificatiile Aerial le puteti gasi aici.