Productie — February 12, 2018 at 12:04 pm

Echipamentul Xerox Versant 3100 mărește capacitatea de producție la Regata Print

by

Echipamentul de productie Xerox Versant 3100 a fost instalat, in premiera pentru Romania, la sediul firmei de Graphic Design & DTP, Regata Print. Noul echipament se va alatura unei prese Xerox Versant 80, achizitionata in 2016, pentru a sprijini cresterea capacitatii de productie a firmei.

Versant 3100Presa aleasa de Regata Print, Xerox Versant 3100 combina viteza crescuta, optiunile automate de optimizare a functiilor de imprimare, tehnologiile de calibrare automata a culorilor si un volum ridicat de imprimare. Functiile de finisare ale presei includ sortare si colationare, pliere in Z, pliere in C, capsare, perforare si realizare de brosuri. Nu in ultimul rand, presa este compatibila cu o gama extrem de diversa de medii de imprimare: hartie cretata si necretata, etichete, carti de vizita, autocolante din hartie si PVC, coli cu elemente in relief, poliester, plicuri si multe alte solutii personalizate.

„Am folosit echipamentul Xerox Versant 80 pentru a produce coperti, mape si materiale publicitare si am reusit intr-un singur an sa castigam noi clienti, multumita noilor tipuri de lucrari care au devenit disponibile la achizitionarea echipamentului,” a explicat Bogdan Ciurdia, director general, Regata Print. „Fratele mai mare al acestui echipament, Versant 3100, ne-a ajutat sa ne atingem obiectivele in ceea ce priveste costurile si specificatiile tehnice si ne-a permis sa imbunatatim productivitatea si modul in care executam proiecte complexe.”

Regata Print are la ora actuala un volum de imprimare de 60.000 printuri color si a inregistrat o crestere a business-ului de 18% in anul 2017, fata de 2016. Echipamentul Xerox Versant 3100 a fost instalat la sediul clientului in aprilie 2017, pentru a satisface nevoile firmei privind productia de printuri comerciale: fluturasi, brosuri, postere, calendare, etichete, rollup-uri etc. In 2016 Regata Print a achizitionat un echipament Xerox Versant 80 care a preluat volumele de imprimare dintr-un sediu auxiliar sediului central.