Enterprise Software — February 15, 2018 at 5:46 am

Noua generație de document management a UTI

by

doxliteUTI lansează DoxLite, noua generație a produsului de management al documentelor, Confluence, care poate reduce cu până la 85% costurile operaționale de depozitare ale companiilor private sau ale instituțiilor de stat și cu până la 100% cheltuielile pentru multiplicarea documentelor (hârtie, toner, service imprimantă). Produsul poate fi testat gratuit, printr-un demo, după înscrierea pe site-ul dedicat: www.doxlite.ro. 

Soluția UTI are câteva caracteristici aparte, care o diferențiază, aducând rezultate concrete și măsurabile clienților:

  1. Mecanism complex de securitate. DoxLite asigură detecția alterării informațiilor, accesul neautorizat fiind restricționat din interfață. Dacă este afectată integritatea informațiilor din baza de date, sistemul notifică cu privire la realizarea acestor acțiuni.
  2. Mobilitate securizată și disponibilitate în cloud. Managementul poate lua decizii pe fluxurile de aprobare direct de pe terminalele mobile, iar aceste decizii sunt autorizate prin semnătură electronică, cu certificat digital stocat pe token sau pe terminal.

Aplicația poate fi instalată pe infrastructura clientului sau poate fi accesată de către acesta sub forma unui serviciu, în cloud.

  1. Accesibilitate crescută a soluției și autonomie față de furnizor. Administrarea aplicației se poate face din interfață, orice administrator având la dispoziție multiple instrumente de lucru. De asemenea, nu este necesar ca acesta să aibă o specializare tehnică. În cazul unei reorganizări interne, administratorul este capabil să remodeleze și să adapteze configurările aplicației și procesele interne de unul singur.

Pentru instalare și folosință de către angajați cu diverse specializări și roluri în organizația clientului, este necesar doar un training minimal pentru utilizarea modulelor.

Produsul UTI poate fi adaptat oricărui flux de lucru, indiferent de volum și de complexitate, de numărul de utilizatori.

Doxlite este rezultatul mai multor ani de teste și dezvoltări, făcând parte din portofoliul de investiții în cercetare al UTI, care se ridică la aproximativ 1,3 mil euro anual. Confluence, prima generație de produse pentru managementul documentelor a fost implementată și testată de clienți din administrația publică și din mediul privat, inclusiv de UTI.