Evenimente — March 1, 2018 at 6:55 am

13 companii românești prezente la Barcelona

by

Romania_la_MWC_2018_2_0Mobile World Congress din Barcelona se desfășoară între 26 februarie și 01 martie, iar România a participat cu 13 companii. Companiile din România prezintă o gamă completă de produse și servicii la Mobile World Congress din Barcelona după cum urmează:

Altom Consulting a sosit la MWC 2018 cu robotul de testare AltTap și AltRunner, un produs pentru testarea aplicațiilor mobile și cu servicii de testare software.

Cei de la AROBS Transilvania Software, pe lângă serviciile de software development, au dezvoltat soluții pentru automatizarea forței de vânzari, BI de analiză și raportare a datelor, monitorizare și management a parcurilor auto, monitorizare prin GPS a persoanelor, sistemul automat de vânzare a biletelor și legitimațiilor de călătorie pentru transportul public, soluție de Channel Management pentru hoteluri.

ASSIST Software prezintă o gamă largă de servicii, de la proiectarea de noi aplicații și personalizarea soluțiilor de business existente, la construirea de aplicații mobile pentru cele mai populare platforme, inclusiv iOS și Android. A

Free Wifi System oferă servicii de colectare baze de date, analiza clienților și comunicare directă prin SMS/Email.

Imprezzio Global oferă o paletă completă de soluții software – de la UX-UI design, aplicații web sau mobile, până la analiza predictivă și algoritmi de machine learning.

IT Six Global Services oferă servicii de dezvoltare software și testare software / QA și acoperă cerințe venind de la companii ce activează în transport și logistică, servicii financiare, automotive, sănătate, media și comunicații.

Nexus Electronics este prezentă cu aplicațiile Zimplu CRM pentru managementul relațiilor și Nexus GPS Tracking, pentru managementul flotelor de vehicule, monitorizarea vehiculelor.

Ropardo prezintă la MWC 2018 produsul ROHEALTH, o platformă digitală de integrare care vine în întâmpinarea cererii din ce în ce mai crescute a serviciilor în domeniul sănătății.

Softech a adus în Barcelona soluțiile iSpeedCam, Productis, FestivApp, Sniff și MoneyCam, solutii software adecvate in multiple domenii de activitate ca: farmacii, construcţii, medicină, asigurări, contabilitate, gestiune, comerţ.

Softelligence dezvoltă software pentru companii din domeniile Financiar-Bancar, Telecom, Logistică și Retail, prin integrarea inovației digitale și inteligenței artificiale cu servicii avansate de data analytics și predictive analytics.

Tremend furnizeză platforme pentru companii, inginerie avansată pentru automotive, IoT și servicii utilizând tehnologii precum AI, Machine Learning și Biometrics.

Visual Fan a lansat cu această ocazie o soluție Inteligentă, un sistem integrat bazat în special pe noul asistent vocal, AVI, care poate fi controlat de către utilizator prin intermediul dispozitivelor mobile. Acesta poate fi utilizat pentru cumpărături, divertisment și pentru a controla casa inteligentă.

Zynk Software este un important furnizor de servicii de dezvoltare software și de consultanță în domeniul aplicatiilor mobile, platformelor web, cloud, big data, IoT și realitate virtuală.