Evenimente — April 17, 2018 at 10:57 am

Milestone Integration Day Romania

by

MilestoneMilestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, a organizat astăzi, la Bucureşti, un eveniment dedicat pieţei locale de securitate. Mai mult de 100 de parteneri, integratori, distribuitori şi revânzători au participat la Milestone Integration Day, având astfel oportunitatea de a testa şi descoperi cele mai noi caracteristici şi beneficii ale produselor Milestone. Au fost organizate şi sesiuni de prezentare ale soluţiilor partenerilor Milestone, care pot ajuta afacerile integratorilor de securitate să evolueze.

Image1Milestone Integration Day este o bună oportunitate de a reuni întreaga comunitate Milestone din România, pentru a le oferi resurse, povești de succes și toată tehnologia care vine în întâmpinarea trendurilor globale viitoare”, a declarat Borislava Kenarova, Distribution Channel Manager.

Evenimentul a avut şi rolul de facilitator de relaţii, reprezentând o oportunitate ca cei prezenţi să interacţioneze cu firme din întreaga țară, precum și să facă parte din comunitatea de integratori Milestone. Într-un final, scopul evenimentului este schimbul de informaţii, de studii de caz şi de stabilire de noi conexiuni pentru viitoare proiecte și dezvoltări în acord cu nevoile de business.

Soluţiile prezentate în cadrul evenimentului au fost organizate în jurul a trei verticale de business: Smart City, Logistică şi Retail, toate bazate pe sistemul de video management numărul 1 la nivel internațional – VMS-ul XProtect®. Motivul pentru care aceste trei verticale au fost alese este acela că, în 2018, aceste domenii sunt prognozate să cunoască o creştere semnificativă în România.

Smart City – viitorul este acum

Marile oraşe au nevoie de resurse multiple pentru a face faţă ameninţărilor în creştere, fie că vorbim de furtul din vehicule, din buzunare sau de atacuri armate. De aceea oraşe precum Bucureştiul pot fi securizate cu ajutorul software-ului VMS XProtect®. O soluţie bazată pe Milestone poate creşte nivelul de siguranţă al celor peste 2 milioane de locuitori ai oraşului, prin reducerea timpului de răspuns şi prin oferirea de informaţii audio/video vitale, rapid şi simplu, organelor de securitate. În cele din urmă, un oraş inteligent este un mediu urban care integrează informaţii şi tehnologii de comunicare (ICT) cu tehnologii IoT, într-un mod securizat. Astfel, datele video oferă informaţii critice.

Transportul public – Călătoriţi în siguranţă

Activităţile criminale ce au loc în transportul public este şi el în creştere, atât în autobuze, metrou sau trenuri. De-a lungul întregii Românii. O soluţie bazată pe Milestone poate transforma dramatic nivelul de securitate al acestui segment, iar tehnologii precum Edge Storage şi Milestone Interconnect™ fac posibilă preluarea automată sau manuală a imaginilor video realizate de camerele instalate la interiorul vehiculelor. Astfel, imaginile pot fi combinate cu alte înregistrări din staţiile de preluare a publicului, pentru a se putea realiza investigaţii mai rapide. De asemenea, produsele Milestone Advanced VMS pot să genereze hărţi de risc şi alarme.

Retail – Travel in a secured way

XProtect Retail este un instrument de investigare ce permite proprietarilor de magazine să optimizeze operaţiunile şi să crească marja de profit, prin indentificarea fraudelor şi a stocului neperformant. Instrumentul corelează datele generate de unităţile POS sau ATM-uri cu imagini generate de camerele de supraveghere, putând fi astfel uşor localizate tentativele de fraudă.