Aplicatii, Transport/Travel — May 7, 2018 at 9:08 am

iTrack Logistics asigură gestiunea flotelor auto prin GPS

by

imaginea4-aplicatiimobileIsys Professional a dezvoltat aplicația software pentru gestiunea flotelor auto prin GPS, iTrack care înglobează experiența echipei, dar și a feedback-ului și a provocărilor clienților, cu flote de toate dimensiunile, de la câteva mașini și până la flote de peste 1000 vehicule.

Soluția iTrack pentru managementul avansat al flotelor auto este de asemenea vândută în regim de tip white label și de către alți parteneri importanți din domeniul telecomunicațiilor, ce oferă soluții M2M integrate.

iTrack Logistics, noua soluție destinată optimizării rutelor de distribuție și planificării avansate, vine în completarea soluțiilor de fleet management, prin îmbunătățirea controlului și eficiența rutării livrărilor, dar și a monitorizării în detaliu a modului de deservire a clienților.

Soluția are mai multe componente, dintre care amintim: un modul de INTEGRARE prin care se pot schimba informații cu sistemele clientului, un modul WEB integrat în aplicația iTrack și o nouă aplicatie MOBILE pentru terminalele mobile smart, ce va fi folosită de către șoferi.

În momentul de față soluția iTrack Logistics fiind deja utilizată de companii din domenii precum: distribuție de lactate, produse veterinare și în industria colectării de deșeuri.

iTrack Logistics înglobează și tehnologii de rutare de la AMCS, punând la dispoziția clienților săi funcționalități disponibile până acum doar clienților mari și foarte mari. Mai mult, în cazul proiectelor mari, iTrack Logistics se integrează cu soluțiile tradiționale AMCS, pentru a răspunde celor mai complexe provocări.