NEWS — June 14, 2018 at 10:31 am

Alina Bălan, noul Director de Resurse Umane al Xerox România

by

Xerox - Alina BalanDupă o carieră de 12 ani în cadrul companiei Xerox România, Alina Bălan ocupă funcția de Director de Resurse Umane, începând cu 1 iunie 2018.

În noua sa funcţie, Alina Bălan va coordona activităţile de recrutare, management, evaluare şi dezvoltare profesională a resurselor umane din Xerox România. Va realiza strategii personalizate de recrutare şi dezvoltare şi va oferi consultanţă în carieră pentru middle şi top management-ul companiei.

„Fiecare nouă funcție aduce cu sine provocări și șansa de a învăța lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experiența acumulată în vânzări într-un nou rol în cadrul companiei”, afirmă Alina Bălan. „Alături de colegii din noua echipă îmi doresc să contribui la creşterea business-ului Xerox în România, dezvoltând diverse programe de dezvoltare profesională – pentru cea mai importantă resursă a companiei, oamenii săi, şi urmărind strategia globală de resurse umane a Xerox.”

În cadrul Xerox, Alina Bălan a debutat în rolul de Key Account Manager, fiind apoi promovată pe poziția de Strategic Accounts Manager, ocupând apoi până anul acesta funcția de Sales Manager Corporate Accounts.

Alina a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Marketing, și a urmat un program de masterat în Gestionarea Afacerilor și HR Management. De asemenea, a participat la numeroase conferinţe, training-uri şi cursuri de dezvoltare profesională organizate în ţară şi în străinătate.

Promovarea Alinei Bălan în echipa Xerox România urmăreşte politica globală de resurse umane a Xerox care încurajează atât promovarea oamenilor din interior, cât și atragerea de noi talente din piaţă, oferind numeroase oportunităţi de dezvoltare profesională.