Evenimente — July 6, 2018 at 4:52 am

Bucureștiul a redevenit capitala YouTube-ului românesc

by

youtubePe 23 iunie 2018, Bucurestiul a redevenit capitala YouTube-ului romanesc prin intermediul celui mai mare eveniment de YouTube organizat de YouStars, acolo unde Emil Rengle, MIMI, Liviu Teodorescu, Gabriel Feresteanu, Deeix si multi altii au oferit publicului un show de milioane de vizualizari.

In ciuda vremii nefavorabile, publicul si-a manifestat nerabdarea, facandu-si nelipsita prezenta inca de dimineata, astfel numarul lor ajungand la peste 8000 de oameni.

Idolii internetului au starnit valuri de emotie si energie. Impartiti in 4 pannel-uri,peste 24 de media influnceri, au ilustrat pe langa conceptele propuse(fun, hard work, honesty, friendship) faptul ca la final toti constituim o familie.

Diversitatea a fost reprezentata atat prin show-ul complex ce a avut la baza muzica, dansul si spontaneitate, cat si prin zona de gaming care a fost amplasata in interiorul centrului comercial. In cadrul acestei zone, participantii s-au putut bucura de campionate de League of Legends, Counter Strike Go, Fortnite si Fifa, acestia fiind recompensati pentru skills-urile de care au dat dovada.

Acestea fiind spuse, editia de vara a evenimentului din ParkLake 2018 a luat sfarsit si s-a bucurat de un real succes in randul oamenilor. Cei care nu au putut fi prezenti, nu au fost lasati de-o parte, acestia putand sa urmareasca evenimentul prin intermediul transmisiei live de pe pagina noastra de Facebook.

Datorita faptului ca surprizele se tin lant in familia YouStars, am inaugurat primul spatiu dedicat creatorilor de continut YouTube din Romania, in orasul Bucuresti, intitulat YouHome.

Da play celui mai mare eveniment de YouTube din Romania alaturi de YouStars!