Transport/Travel — August 8, 2018 at 7:26 am

Operatorul de turism Uranus Travel utilizează automatizarea pentru a crește calitatea serviciilor

by

uranusUranus Travel&Tours își continuă drumul către automatizarea afacerilor end-to-end, colaborând cu Amadeus Gulf pe soluții pentru a-și servi mai bine clienții și potențialii clienți. Înființată în 1994, Uranus Travel&Tours este un agent acreditat IATA, care servește drept soluție unică pentru toate activitățile legate de călătorii și turnee din Emiratele Arabe Unite.

Astfel, Uranus Travel și-a extins parteneriatul cu Amadeus Gulf într-un acord pe mai mulți ani pentru a oferi agenților peste 100 de angajați cu platforme de management îmbunătățite. Aceasta va include introducerea suitei Amadeus Touchless Suite, o colecție de servicii care permit angajaților să monitorizeze cu ușurință, să controleze și să actualizeze sistemele de business frontale și back-office.

Printr-o aplicație adaptată a soluțiilor Amadeus Touchless Suite, Uranus Travel va fi capabil să realizeze mai bine sarcini care erau consumatoare de timp, cum ar fi controlul calității, managementul biletelor de avion, monitorizarea tarifelor și optimizarea serviciilor.

Agențiile de turism care cresc vor să se concentreze asupra sarcinilor cu care se confruntă clienții, fără a fi împotmolite în sisteme complexe de management. Uranus Travel a făcut satisfacția clienților o prioritate clară în afacerea lor și utilizând tehnologia va reuși să deblocheze oportunitățile viitoare prin noi perspective și eficiență.