Enterprise Software — August 21, 2018 at 7:34 am

Profesioniștii pot lucra de oriunde cu noul AMD Radeon Pro Software 18.Q3

by

Radeon Pro softwareAMD lansează cea mai recentă versiune a software-ului pro cu noul driver AMD Radeon Pro Software pentru Enterprise 18.Q3, permițând profesioniștilor să lucreze de oriunde cu noi caracteristici de stații de lucru încorporate, aducând performanțe mai bune cu 50% atât în aplicatii multimedia, cât și divertisment, design si fabricație.

Cel mai stabil driver din industrie, conform ultimului raport independent al QA Consultants, AMD Radeon Pro Software pentru Enterprise 18.Q3 oferă noi caracteristici și performanțe sporite, permițându-vă să lucrați mai eficient și mai sigur:

  •  Stația dvs. de lucru oriunde: Accesați cu ușurință de la distanță experiența de accelerare completă a stațiilor de lucru AMD Radeon Pro WX 7100 sau WX 9100, cu noua stație de lucru IP integrată în software-ul AMD Radeon Pro atunci când utilizați Citrix XenDesktop 7.15.
  •  Controlul manual al ventilatorului: Reglați manual viteza ventilatorului plăcii grafice Radeon Pro WX în setările AMD Radeon Pro pentru a optimiza fluxul de aer în medii cu stres termic, asigurând performanțe de până la 2 ori peste setările prestabilite pentru încărcări exigente care nu afectează garanția.
  •  Creșterea performanțelor cu două cifre față de anul trecut în topul fluxurilor de lucru M & E, care include o performanță de 53% mai rapidă în Autodesk 3ds Max și 51% în Autodesk Maya, și fluxuri de lucru D & M cu performanță de 33% mai rapidă în Siemens NX.
  •  Rendering in Cloud: Folosind tehnologia AMD MxGPU și AMD Radeon Pro Software, profesioniștii pot face în Cloud cu cele mai importante aplicații de creare și design de conținut digital, cum ar fi Maxon Cinema 4D și SOLIDWORKS folosind virtualizarea și AMD Radeon ProRender.

Puteți da clic aici pentru mai multe informații despre noul driver Radeon Pro Software pentru Enterprise 18.Q3. Mai multe resurse pot fi găsite aici, inclusiv informații despre calitatea software-ului Radeon Pro și stația Remote Workstation, iar driverul poate fi descărcat aici.