Foto-Video-Audio — August 30, 2018 at 8:20 am

OTTAVA™ S SC-C50 – noul sistem de boxe wireless premium

by

Technics OTTAVA_S_SC_C50_black_living roomCu ocazia târgului IFA 2018 din Berlin, Technics prezintă noul sistem de boxe wireless Premium OTTAVA™ S SC-C50.

OTTAVA™ SC-C50 oferă tehnologii acustice care asigură un sunet clar, cu un câmp sonor remarcabil de larg, toate acestea într-o dimensiune compactă. Tehnologia de calibrare în funcție de cameră permite plasarea liberă a boxelor pentru a vă bucura de muzică oriunde în casă.  O experiență muzicală wireless cu adevărat avansată datorită compatibilității totale cu diverse servicii de streaming, capabilității de control vocal și integrării unor diferite surse de muzică.

Patru dintre motoarele originale JENO ale Technics realizează performanțe remarcabile, livrând sunet superior datorită alinierii subwoofer-ului, difuzorului de frecvențe medii și tweeter-ului. Acest lucru duce la obținerea unei optimizări de excepție a spațiilor de sunet pentru a se potrivi mediilor individuale de ascultare folosind Space Tune™. Sistemul OTTAVA™ S SC-C50 oferă, de asemenea, funcția LAPC, care este o tehnologie de amplificator adaptivă în funcție de sarcină, dezvoltată de Technics. LAPC măsoară caracteristicile fazei amplitudinii de frecvență a amplificatorului cu boxele conectate la unitate și efectuează procesarea semnalelor digitale pentru a obține răspunsul ideal de impuls. Parametrii optimizați pentru caracteristicile de sarcină a boxelor de joasă frecvență și de înaltă frecvență sunt presetate în circuitul de calcul LAPC al unității pentru a obține caracteristici de frecvență și fază ideale în întreaga gamă de frecvențe.

Un corp compact, cu o scenă sonoră largă

Corpul unic în formă de arc găzduiește 3 drivere pentru frecvențe medii, 3 tweetere și 1 subwoofer, în timp ce boxele în unghi spre stânga și dreapta și o boxă centrală creează imagini stereo bogate și voci clare.  Abordarea „corn pentru controlul directivității” pentru matricea frecvențe medii/tweeter elimină interferențele între difuzoare pentru a obține o directivitate largă. Construcția coaxială a difuzorului de frecvențe medii și a tweeter-ului asigură directivitate verticală cu mai puține perturbări de frecvență și datorită corpului compact.

Construcție cu adevărat solidă

Trei tweetere de 1,6 cm oferă sunet de înaltă rezoluție de până la 50 kHz. Acestea se combină cu un subwoofer cu cursă lungă de 12 cm orientat spre partea din față și cu un port drept și lung, cu diametru mare. În total 7 unități integrate în corpul rigid din fibră de sticlă produc un sunet puternic din amplificatorul pe 3.1 canale.

Sunet optim pentru orice mediu de ascultare

Pentru a oferi excelentul sunet al sistemului OTTAVA™ S SC-C50 în fiecare cameră și în orice poziție de ascultare, Space Tune™ optimizează mediul de ascultare în funcție de spațiul sonor. Pe lângă faptul că oferă 3 moduri presetate pentru a se potrivi locației de instalare, un microfon încorporat în unitatea principală permite unei funcții Auto să optimizeze cu o singură atingere sunetul de la unitatea principală sau de la o aplicație smartphone.

O gamă  largă de servicii, comenzi ușor de utilizat

Compatibilitatea Google Chromecast facilitează o mare varietate de servicii de streaming de muzică de la un smartphone. Și, deoarece datele sunt transmise direct către unitatea principală, nu există o degradare a calității sunetului. Folosind un număr de boxe încorporate Google Chromecast, aceeași melodie poate fi redată în mai multe camere. Totodată, pot fi redate diferite melodii dintr-o cameră în altă cameră.

* Este necesară aplicația Google Home.

Dacă o boxă activată prin control vocal Google este inclusă în aceeași rețea, Google Assistant poate fi utilizat pentru redarea muzicii pe sistemul OTTAVA™ SC-C50, precum și pentru alte funcții. Dacă utilizatorul nu are la îndemână o aplicație smartphone sau când mâinile sunt ocupate, muzica poate fi redată cu ușurință prin comandă vocală.

În plus față de redarea USB și intrarea analogică/optică, sistemul OTTAVA™ S SC-C50 acceptă Bluetooth, Google Chromecast, Apple Airplay, Spotify, Tidal și redarea în rețea, permițând redarea confortabilă a unor diverse surse de muzică de la o singură unitate.

Trebuie doar să conectați și să puneți în pereche două boxe SC-50 prin intermediul aplicației Technics Audio Center (TAC) – pentru a oferi utilizatorilor o fantastică experiență stereo, cu un câmp sonor larg.

Până la 9 presetări pot fi setate pe unitatea principală, cum ar fi posturile de radio preferate pe Internet, o listă de redare Spotify și melodii de pe USB. Acest lucru face posibilă ascultarea muzicii preferate chiar și fără a porni o aplicație.

Disponibilitate

Sistemul premium de boxă wireless SC-C50 va fi disponibil în alb și negru de la sfârșitul lunii septembrie. Prețul de vânzare recomandat este de 749,00 Euro.

Un design elegant, atemporal

Sistemul OTTAVA™ SC-C50 combină funcțiile practice cu designul elegant. Panoul din aluminiu gros din partea de sus mărește rigiditatea șasiului, iar ecranul OLED este înconjurat de taste inelare pentru a ușura utilizarea. Grilele laterale oferă o eleganță suplimentară, îmbunătățind în același timp funcția unui mecanism intern de reducere a căldurii. Și forma arcuită frumoasă, care ajută la eliminarea vibrațiilor nedorite din șasiu, încorporează tehnologie acustică pentru a obține o scenă largă de sunet. Acest lucru vă permite să plasați în mod liber OTTAVA™ SC-C50 pentru a se potrivi poziției dumneavoastră de ascultare. De asemenea, puteți alege o culoare alb sau negru pentru a se potrivi decorului camerei.