IoT powered by ALLIED TELESIS, NEW TECHNOLOGY — September 4, 2018 at 8:36 am

Fujitsu introduce soluția Intelliedge pentru conectivitatea 5G și IoT

by

Edge_ComputingTehnologia operațională (OT) și IT-ul tradițional vor migra rapid în IoT Industrial odată cu apariția conectivității 5G, a dispozitivelor inteligente și a industriei 4.0. Fujitsu se angajează să pună capăt decalajului OT/IT care permite companiilor să facă față provocărilor lor unice cu soluțiile potrivite, ajutându-i să înceapă călătoria Edge Computing.

Companiile trebuie să înțeleagă și să valorifice avantajele oferite de Edge Computing atunci când vine vorba de manipularea seturilor masive de date generate de sistemele și aparatele industriale de la marginea întreprinderii. Aplicarea deep analytics asupra acestor date le permite companiilor să obțină informații și să aplice aceste informații pentru a îmbunătăți în continuare eficiența operațională pe termen lung.

Soluția Fujitsu IoT și sistemele Gateway oferă o platformă scalabilă pentru o gamă largă de aplicații edge și scenarii în contextul Industry 4.0 și IIoT. Aceasta variază, de regulă, de la funcționalitatea simplă a gateway-ului la scenariile de compunere a care utilizează inteligența artificială (AI) și machine learning (ML) pentru a utiliza datele generate de dispozitivele de la marginea întreprinderii.

FUJITSU IoT Solution INTELLIEDGESoluția Fujitsu IoT INTELLIEDGE realizează combinația potrivită de componente hardware și software care oferă organizațiilor o platformă pentru a înțelege în timp real datele întreprinderii generate la margine pentru o mai bună conștientizare și o decizie mai rapidă. Soluția Fujitsu „IoT Solution Appliances and Gateways” facilitează convergența OT/IT și este gata pentru a rula aplicațiile IoT existente sau soluțiile IoT incluse în pachet, care ajută la îmbunătățirea capacităților IT existente și îmbunătățirea performanței organizaționale și accesarea/procesarea datelor enterprise în timp real.