Evenimente — October 8, 2018 at 11:06 am

Maguay a organizat cea de-a 16-a ediție a „No Time for Downtime”

by

No Time for Downtime 2018_4Cea de-a 16-a ediție a evenimentului No Time for Downtime a fost un nou prilej pentru Maguay de a informa publicul asupra celor mai noi tehnologii IT&C, prezentate direct chiar de către producătorii acestora: Intel, Oracle, Fortinet, Bitdefender, Seagate, HGST, ASUS, Kingston, Veritas, iTrack și Phoenix IT.

Maguay, în calitate de Intel Technology Provider Platinum și HPC Specialist, este „responsabil” de prezentarea și lansarea celor mai noi soluții Intel pentru Datacenter și nu numai.

Ediția din acest an a reunit peste 250 participanți, specialiști și manageri IT, dar și manageri de nivel înalt, CTO și CEO, direct interesați de noutățile tehnologice prezentate în cadrul showcase-ului de producătorii acestora.

„Organizarea celei de-a 16-a ediții a evenimentului nostru anual No Time for Downtime reflectă consecvența cu care am prezentat, an de an, noile tehnologii și soluții hardware și software din domeniul data center-elor, dezvoltate de Maguay sau de către partenerii săi. Mai mult, în acest an am avut și o prezentare surpriză: Swazm – o soluție interesantă, o imagine peste ani a unui posibil viitor, bazată pe Blockchain”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.