IoT powered by ALLIED TELESIS — October 18, 2018 at 9:00 am

Soluția Allied Telesis Envigilant ajută la revoluția IoT

by

envigilantCompaniile, organizațiile și departamentele din sectoarele producției, transportului și orașelor inteligente se orientează constant spre modul în care pot profita de revoluția IoT. Soluția industrială IoT de la Allied Telesis, Envigilant, este construită în jurul unei colecții robuste de tehnologii deschise. Acest lucru încorporează puterea unui nucleu puternic de infrastructură, de înaltă disponibilitate pentru rețele de IP, specializată în calculul marginal și susținută de servicii gestionate sofisticate. Senzorii și dispozitivele compatibile cu IP au potențialul de a furniza date valoroase. Envigilant oferă capabilitățile de achiziție de date și de comunicații de rețea pentru a transmite  aceste date către sistemele și utilizatorii care le pot folosi de fapt.

Datele care provin de la senzori sau de la alte sisteme de introducere a datelor pot fi blocate în silozuri, fapt care le limitează sever utilitatea, iar pentru rezolvarea acestei provocări, Envigilant are o capacitate de schimb de date a stratului de aplicație, care utilizează standarde pentru a debloca valoarea datelor prin împărtășirea acesteia cu alte aplicații și parteneri de schimb.

Platforma Allied Telesis Envigilant de calcul de vârf oferă resurse scalabile de calcul și de stocare, permițând dezvoltarea unui cloud privat pentru găzduirea unei game largi de aplicații, toate fiind virtualizate pentru o performanță optimă. Folosind o combinație de servere robuste și integrate cu mașini de centru de date cu disponibilitate ridicată, soluția oferă posibilitatea de a extinde cloud la toți utilizatorii companiei. Mai mult, Envigilant oferă instrumente de vizualizare geografică bazate pe browser, împreună cu capabilități analitice pentru a debloca valoarea datelor.

Pe lângă furnizarea de servicii hardware și software pentru schimbul de date și analiza de ultimă oră, serviciile Envigilant includ managementul complet al proiectelor, de la planificarea inițială, prin proiectarea și ingineria sistemelor până la implementare, testare și suport. O suită sofisticată de servicii gestionate oferă clienților valoare adăugată odată ce proiectele sunt implementate pe deplin și în producție.

Soluțiile tradiționale utilizează structuri de date proprietare care blochează datele clientului. Abordarea Envigilant este diferită, oferind clientului o infrastructură marginală sigură și fiabilă, cu date integrate back-end și proces într-o bază de date deschisă și accesibilă. Această capacitate de a consolida date din mai multe surse permite clientului să obțină informații noi și îmbunătățite pe care nu utilizat niciodată până acum.

Envigilant promite să împuternicească inovația, să îmbunătățească agilitatea și va contribui la construirea unui avantaj competitiv pentru companii. Envigilant are o experiență dovedită pentru reducerea potențialului de eroare, îmbunătățirea eficienței procesului și reducerea timpului de procesare.