COMUNICATE — October 25, 2018 at 9:14 am

Rezistentul Cat S41 atrage sectorul agricol

by

cat-s41-angle2-885x968px_1Încorporarea serviciilor tehnologice avansate în sectorul agricol a contribuit la îmbunătățirea performanței și la fructificarea muncii în aceste medii. Producția din acest domeniu presupune diferite etape, unele dintre ele complicate, unde un telefon este un instrument esențial care permite echipelor să urmărească procesul fără întrerupere, să fie conectat chiar și în locații izolate și să depășească orice obstacol pe care oamenii sau dispozitivele le pot suferi.

Pentru ca profesioniștii români din domeniul vinicol, cei care lucrează în viticultură, agricultură, zootehnie și horticultură și toți cei interesați să poată vedea și testa dispozitivele din portofoliul actual, Cat® va fi prezent la Indagra 2018, între 31 octombrie și 4 noiembrie, la Romexpo.

Profesioniștii în domeniul agricol, viticol și horticol își desfășoară activitățile atât pe teren, cât și în fabrici. Aceștia îndeplinesc în mod constant sarcini care pot pune telefoanele în pericol mai des decât de obicei. Afară, mergând dintr-un loc în altul, evaluând starea culturilor sau în timpul perioadelor de recoltare, este normal ca telefoanele să cadă sau să intre în contact cu lichide. Dispozitivele pot uneori să fie acoperite de pământ, expuse la posibilitatea de a fi călcate, accidentate de mașină sau scăpate în noroi.

În fabrică, impacturile apar de obicei pe ciment sau beton, uneori de la înălțimi considerabile. În timpul degustărilor spre exemplu, atunci când se verifică evoluția și starea fermentării vinului, telefoanele se pot uda (cu apă, vin) și nu mai funcționează. Ecranul, problemele tastaturii sau ale bateriei, precum și defectele interne care prăbușesc sistemul sunt situații comune care îi forțează pe cei care lucrează în sectorul agricol, viticol, horticol sau în cel zootehnic să-și schimbe telefoanele de câteva ori an, cu efortul economic pe care îl implică acest lucru.

O fabrică de vinuri a decis să integreze telefoane mobile rezistente în echipamentele lor esențiale, dispozitive concepute pentru medii exigente ca acesta. Celler Cooperatiu d`Espolla, una dintre companiile viticole cu cele mai extinse tradiții din regiunea Alt Empordà (nord-estul Cataluniei), a colaborat cu telefoanele Cat, făcând din Cat S41 parte din echipamentul său obișnuit de lucru.

Cat S41 rezistă la lovituri, praf, noroi, căzături si zgârieturi. În timpul perioadei de testare, telefonul a fost trecut prin diferite etape, atât în fabrică, cât și pe teren. A fost aruncat în noroi, pe ciment, acoperit cu vin și udat de ploaie sau cu furtunul din fabrică.

Disponibilitate și preț
Telefonul Cat S41 are un preț recomandat de vânzare de 1799 lei și poate fi cumpărat online din magazinele specializate sau prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă.

Pentru a afla mai multe despre cum sunt fabricate telefoanele şi accesoriile CAT®, vizitaţi www.catphones.com