NEWS — November 13, 2018 at 7:14 am

Noul ceas Hublot potrivit pentru milionarii Bitcoin

by

HublotProducătorul de ceasuri de lux elvețian Hublot sărbătorește cea de-a zecea aniversare a lui White’s Satcohi Nakamoto cu un ceas care strigă “Bitcoin”. Hublot Big Bang Meca-10 P2Peste un ceas de buzunar de 45 mm cu carcasă din ceramică neagră microblasată și lustruită, cu un cadran de schelet, ceea ce înseamnă că puteți vedea căptușeala ceasului și o rezistență la apă de 10ATM. Mișcarea este automată  și ceasul are o rezervă de putere de 10 zile.

Hublot nu a anunțat prețul ceasului, dar pe baza altor ceasuri Hublot cu caracteristici similare, se așteaptă să fie în zeci de mii de dolari.

Dar Big Bang Meca-10 P2P are, de asemenea, o serie de caracteristici legate de Bitcoin și detalii care ar trebui să îl facă atractiv pentru fanii criptocurrencyului popular. Acesta are sigla Bitcoin pe una dintre fețele sale. Este, de asemenea, limitat la 210 de piese, o referință la oferta totală de 21 milioane de monede Bitcoin. Cureaua este din cauciuc negru și piele de vițel albastru închis, cu un design inspirat din blocuri.

Puteți achiziționa ceasul cu bitcoin, iar ID-ul tranzacției pentru achiziție va fi gravat pe marginea măștii. Acest lucru face ca fiecare din aceste ceasuri să fie unic și ușor de urmărit, mai ales în cazul în care ceasul este pierdut sau furat și apoi apare pentru vânzare undeva.

În ceea ce privește ceasurile de lux de acest calibru, ceasul lui Hublot cu tematica Bitcoin pare să fie printre cele mai bune dintre ele în ceea ce privește unicitatea și atenția acordată detaliilor. Și cu siguranță acest ceas își va găsi piața, indiferent de preț.