Evenimente — November 19, 2018 at 8:55 am

Echipa OKI prezentă la SGIA

by

oki2SGIA este unul dintre cele mai mari târguri de imprimare din SUA, atrăgând mai mult 600 de expozanți și 25.000 de participanți, prezentând ultimele tehnologii și tendințe de tipărire.

OKI și-a prezentat întreaga gamă de imprimante de transfer digital, inclusiv cea mai nouă în portofoliul de produse – Pro9541WT. Pro9541WT, o imprimantă digitală de transfer digital cu o singură trecere de 5 inci, cu 5 culori (CMYK + alb). Acest dispozitiv mult așteptat a fost punctul culminant la standul OKI, mulți prospecți fiind deja interesați să o achiziționeze.

OKI a prezentat, de asemenea, sistemele de tipărire a plicurilor digitale, inclusiv echipamentul C931DP +, imprimanta pentru plicuri de producție cu LED-uri CMYK și imprimanta Digital Envelope Printer C942DP +, 5 culori (CMYK + White).

În timpul show-ului, OKI a vândut 12 sisteme digitale de tipărire a plicurilor, ilustrând faptul că OKI are produsele potrivite care sunt în căutare la momentul potrivit – și la prețul potrivit.

OKI oferă clienților posibilitatea de a imprima practic orice plic de dimensiune, laser și inkjet până la 13 “x52” – la un preț accesibil. Sistemele de tipărire a plicurilor digitale de la OKI oferă o reproducere completă a culorilor sau culori pline, alb, de înaltă rezoluție. 

Ca un bonus suplimentar, toate produsele OKI au o garanție la fața locului de 2 sau 3 ani (în funcție de modelul de cumpărare) și suport tehnic GRATUIT 24/7.