IT Efficiency / Sustainability — December 4, 2018 at 10:27 am

OKI Europe crește performanța ColorPainter lansând platforma Media Profiles

by

ColorPainter_M64s_with_media_tcm70-122430OKI Europe a lansat o bază de date specializată pentru culori media pentru utilizatorii ColorPainter cu peste 14.000 de profiluri media, oferind utilizatorilor înregistrați acces gratuit la setările corecte de media și gestionare a culorilor, deblocând noi oportunități de venit pentru firmele de artă grafică și organizațiile creative.

Dezvoltat de OKI în colaborare cu brandurile media de vârf, ajută utilizatorii înregistrați ColorPainter pentru a descărca profile nelimitate de pe platformă, reducând în mod semnificativ timpul și costurile pentru dealeri, distribuitori și utilizatori de afaceri, eliminând necesitatea de a crea noi profiluri personalizate. În plus față de portofoliul curent ColorPainter, sunt disponibile și profile media pentru dispozitive mai vechi și pentru diferite programe RIP, inclusiv ONYX și Caldera. Odată înregistrați, utilizatorii pot crea un cont dedicat unde pot accesa și gestiona rândul de descărcare pentru profilurile media selectate și pot vizualiza istoricul descărcărilor pentru activități repetate.

O funcție de căutare ușor de utilizat face ca navigarea pe o platformă extinsă să fie simplă și să găsească profilul media adecvat pentru sarcină. Bazându-se pe cele 14.000 de profiluri media deja existente în baza de date, resursa gratuită va continua să fie actualizată cu noi profiluri care încorporează diferite tipuri de suporturi media, permițând utilizatorilor să genereze cele mai bune rezultate de calitate, precum și minimizând riscul de tipărire falsă.

Recunoscută pentru flexibilitatea sa media, portofoliul OKI ColorPainter oferă o imprimare creativă de înaltă calitate, care satisface diversele cerințe ale industriei de semnalizare în aer liber și a imaginilor interioare, combinând viteze rapide de imprimare cu o calitate superioară a imaginii. Portofoliul premiat ColorPainter include grafica profesională rapidă, cu volum mare, ColorPainter H3-104, ColorPainter M-64, versatil, de înaltă densitate și durabilitate ridicată, și cel mai nou dispozitiv din seria ColorPainter E-64, niveluri ridicate de precizie și uimitoare ușurință în utilizare, sprijinind în același timp imprimarea ecologică.

Echipat complet pentru utilizarea în interior și în exterior, portofoliul ColorPainter este conceput special pentru a depăși barierele flexibile de mediu, de calitate și media, permițând întreprinderilor să creeze o gamă largă de produse, inclusiv bannere și afișe de panouri, textile tehnice, iluminat în fundal și grafică pe podea. În plus, pot crea mai multe aplicații de decorare interioară, cum ar fi tapet, replici de ulei-vopsea, retipăriri reale de fotografii, nuanțe de fereastră și multe altele.