IT Efficiency / Sustainability — January 18, 2019 at 1:17 pm

OKI Europe face tipărirea in-house mai accesibilă oferind tipărire mono gratuită timp de un an

by

3OKI Europe ajută firmele să “Devină vii prin culoare” oferind clienţilor finali tipărire mono gratuită timp de un an şi hârtie gratuită de bannere cu anumite imprimante LED color digitale şi multifuncţionale achiziţionate între 7 ianuarie 2019 şi 31 martie 2019.

Fiecare dispozitiv eligibil inclus în oferta din portofoliul inovativ OKI de imprimante digitale LED color şi multifuncţionale este proiectat şi alcătuit ca să confere firmelor flexibilitate în crearea de calitate la nivel profesional prin materiale High Definition Colour de vânzări şi marketing realizate in-house, cu costuri mai mici.

1Imprimantele color şi multifuncţionalele dotate cu multe funcţii sunt ideale pentru documentele cotidiene, inclusiv pentru facturi şi scrisori către clienţi, cărţi de vizită, postere, flyere şi materiale de reclamă pe medii sau în game de produs fără rival, fapt care face generarea de rezultate profesioniste şi întrunirea unei game largi de cerinţe de imprimare de culoare pe un singur dispozitiv accesibile şi rapide.

Combinaţia dintre tehnologia digitală avansată LED şi hârtia simplă folosită în imprimantele color de mare performanţă OKI uşurează crearea de materiale de format mare cu impact ridicat, incluzând aici banere color de până la 1,2 metri, fără a fi nevoie de imprimante specializate separate sau de dispozitive de tăiere.

Campania include popularele modele C612n/dn şi C712n/dn A4 color de la OKi, imprimantele A3 color compacte din seria C800, şi imprimantele multifucnţionale de mare fiabilitate şi capacitate, cu funcţii smart, din seria MC800.

“Imprimantele digitale LED color şi multifuncţionalele noastre deschid o gamă largă de posibilităţi pentru firmele care caută să-şi actualizeze capabilităţile de tipărire şi să atragă clienţi noi,” spune Lee Webster, General Manager, Office Products, OKI Europe Ltd. “Prin tipărirea mono gratuită timp de până la un an şi oportunitatea de a testa capabilităţile unicat OKI de tipărire banere, clienţii pot experimenta cu adevărat superba calitate a culorii şi flexibilitatea mediilor pe care dispozitivele LED digitale le oferă, astfel ajutându-i să-şi ducă afacerea legată de tipărituri la următorul nivel.”

Imprimante color şi multifuncţionale incluse în ofertă:

C612n/dn combină gestionarea flexibilă a mediilor de tipărire cu cost edus de deţinere, ceea ce face echipamentul ideal pentru tipărirea in-house la comandă

C712n/dn livrează documente de uz cotidian şi materiale de marketing de calitate ridicată cu viteze mari de tipărire şi cost redus pe pagină

• Seria C800 Series este ideală pentru tipărire A3 şi A4 de mare calitate şi volum cu viteze de până la 35 pagini per minut.

• Multifuncţionalele smart A3 color avansate de mare capacitate din seria MC800 Series sunt uşor de folosit şi ultra-fiabile, având costuri operaţionale mici, ceea ce le face o opţiune ideală pentru fluxuri de lucru intense.

Despre OKI Europe
OKI Europe Ltd este o divizie a OKI Data Corporation, o marcă B2B globală dedicată creării de imprimante in-house profesioniste şi eficiente din punct de vedere costuri, aplicaţii şi servicii menite creşterii eficienţei afacerilor de azi și de mâine.