Enterprise Software — January 25, 2019 at 11:10 am

Fujitsu RunMyProcess și Okin BPS creează Transformarea digitală accelerată pentru IBM Notes

by

RunMyProcessFujitsu RunMyProcess anunță un nou parteneriat cu Okin BPS pentru migrarea și modernizarea aplicațiilor IBM Notes pentru clienți din întreaga lume. RunMyProcess, platforma norvegiană de mare productivitate a Fujitsu, a colaborat cu furnizorul de servicii profesionale globale Okin BPS (Business Process Services), pentru a oferi o transformare digitală accelerată pentru întreprinderile care folosesc încă IBM Notes, suita de colaborare cunoscută anterior ca Lotus Notes.

Aceasta va înlocui rapid aplicațiile moștenite, deconectate, cu soluții de afaceri noi care integrează procesele și sistemele de business end-to-end. Noua alianță utilizează o combinație sigură, globală și de lider de piață a platformei de productivitate a Fujitsu RunMyProcess și a serviciilor și suportului profesional global al Okin. Împreună, companiile oferă o migrare rapidă, fiabilă și fără întreruperi de la IBM Notes la suite de birouri bazate pe cloud, cum ar fi Google Apps sau Microsoft Office 365, cu un pachet complet de servicii de platformă și migrare.

În urma vânzării recente a IBM către HCL, multe întreprinderi au în vedere o migrare în afara suitei IBM Notes și au nevoie de suport special pentru a migra către o soluție mai modernă. Mulți clienți Fujitsu RunMyProcess au beneficiat de aceste beneficii, cu mii de aplicații IBM Notes migrate deja într-o serie de sectoare și zone geografice.

Fujitsu RunMyProcess și Okin urmăresc să permită livrarea rapidă și sigură a aplicațiilor conectate, stimulând inovația prin extinderea sistemelor și proceselor întreprinderilor către oameni, cloud și dispozitive din lumea digitală.