Hardware — February 8, 2019 at 2:07 am

Fujitsu lansează 11 noi modele de PC pentru creșterea eficientizării

by

Fujitsu anunță lansarea tabletei Fujitsu Tablet ARROWS Tab Q509 / VE, o tabletă Windows orientată spre educație, și tableta ARROWS Tab Q509 / VB, o tabletă enterprise Windows, precum și un număr de PC-uri enterprise, stații de lucru cu cele mai noi procesoare și cea mai nouă versiune de sistem de operare.

20190122-02al_tcm100-4203455Noua serie ARROWS Tab Q din seria Fujitsu are procesoare Intel Celeron capabile de până la 1,9x viteza de procesare a modelelor anterioare, oferind performanțe și mai ridicate, menținând punctele forte existente, inclusiv durabilitate excepțională, precum și funcționalitate rezistentă la apă. Aceste noi modele au îmbunătățit în mod semnificativ capacitățile de încărcare de mare viteză datorită tensiunii de încărcare ridicate, permițând încărcarea tabletelor la aproximativ 80% într-o oră, reducerea timpului de încărcare la jumătate față de cele două ore ale unui model anterior. Acest lucru permite încărcarea dispozitivelor în timpul pauzelor scurte de timp pe tot parcursul zilei, cum ar fi o pauză de prânz, sprijinind operațiunile de afaceri și lecțiile din școli. Tableta ARROWS Tab Q509 / VE axată pe educație include, în mod standard, un pix stilou care poate fi stocat în corpul dispozitivului. Stiloul are o formă hexagonală pentru a oferi o senzație mai apropiată creionului folosit în mod obișnuit în școli.

Noile modele Fujitsu, inclusiv 6 notebook-uri LIFEBOOK din 3 serii de produse, PC-ul desktop ESPRIMO D588 / V și stația de lucru CELSIUS J580, sunt livrate cu cea mai recentă versiune de sistem, actualizarea Windows 10 octombrie 2018.

În plus, PC-ul desktop ESPRIMO Q558 / V Mini vine echipat cu cel mai recent CPU Intel din a 8-a generație. Cu cele mai noi oferte îmbunătățite de PC-uri și posturi de lucru pentru întreprinderi, Fujitsu susține transformarea posturilor de lucru, permițând activității mobile prin gama completă de produse.