NEWS — March 1, 2019 at 8:11 am

Atma Grup și-a automatizat procesele de ofertare și raportare

by

Business Solutions

Atma Grup, distribuitor național de scule de prelucare prin așchiere și consumabile industriale, gestionează mai ușor resursele și activitățile de business prin utilizarea sistemelor integrate ERP și BI de la Senior Software. Compania din Timișoara a ales acest pachet unic de soluții pentru a obține un flux de lucru mult mai eficient și mai bine documentat, de la prospectarea clienților, până la finalizarea comenzilor.

Cu ajutorul sistemelor ERP și BI, procesul de ofertare din cadrul Atma Grup a fost automatizat, îmbunătățindu-se astfel relațiile cu clienții. Mai mult, integrarea proceselor de aprovizionare și inventariere în ERP, împreună cu activitatea financiar-contabilă, au permis fluidizarea activităților interne și comerciale, reducând timpii de lucru și riscul erorii umane.

Cu soluția SeniorVisualBI, toate informațiile și datele din companie sunt reunite într-o singură bază de date. Astfel, sistemul permite generarea unor rapoarte și analize detaliate, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile punctuale ale managerilor. Acestea pot include date despre evoluția vânzărilor, caracteristicile clienților și alte informații cheie pentru îmbunătățirea procesului decizional.

Tags