Hardware — March 11, 2019 at 10:12 am

ELKO Romania anunță distribuția memoriilor de gaming G.SKILL

by

 

ELKO_G.SKILL_trident.z.rgb.board.quad.02ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a început distribuția memoriilor G.SKILL destinate cu precădere pasionaților de jocuri pe PC.

G.SKILL este un important producător de module de memorie, recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale High End, destinate în principal utilizatorilor entuziaști și iubitorilor de jocuri. Mai mult decât atât, compania se bucură de o reputație excelentă și printre pasionații de overclocking, care folosesc produsele sale de top pentru doborârea de recorduri mondiale sau câștigarea diverselor competiții de profil. De altfel, chiar în ultimul trimestru al anului trecut, renumitul overclocker Hocayu reușea doborârea recordului mondial de frecvență pentru memorii DDR4, prin supratactarea unui kit G.Skill Trident Z RGB la 5566MHz.

Trebuie precizat însă că G.SKILL nu produce numai module de memorie potrivite pentru competiții, ci are un portofoliu extrem de complex pentru astfel de produse, conceput pentru a viza toate tipurile de utilizatori care apreciază performanța și fiabilitatea. Astfel, gama pentru PC-uri desktop este deschisă de seria Value, caracterizată de raportul foarte avantajos performanță/preț și este încheiată de seria Trident Z Royal, considerată la ora actuală întruchiparea designului perfect, cu frecvențe de până la DDR4-4800MHz. În același timp, nu sunt neglijați nici utilizatorii de sisteme de calcul portabile, mai ales că laptopurile de gaming s-au bucurat de un succes tot mai puternic în ultimii ani. Astfel, oferta G.SKILL conține module SO-DIMM pentru toate nevoile și toate bugetele – de la soluții DDR3 și DDR3L standard, până la avansatele Ripjaws DDR4 cu frecvențe de până la 3200MHz.

Prin încheierea parteneriatului cu G.SKILL, ELKO Romania își consolidează oferta comercială și vine în întâmpinarea utilizatorilor care solicită soluții de cea mai bună calitate. Produsele sunt deja disponibile în stocul distribuitorului și pot fi comandate prin platforma ECOM de către firmele partenere.