NEWS — March 11, 2019 at 10:20 am

Incepe livrarea comenzilor Fashion Days în EasyBox-urile eMAG

by

Fashion Days_livrare in EasyBox (2).jpegIncepând cu luna februarie, comenzile Fashion Days pot fi ridicate personal din lockerele eMAG. Clienții Fashion Days din București și Ilfov au la dispoziție 27 de EasyBox-uri, numărul acestora urmând să se dubleze în scurt timp.

Unică în România, această facilitate le va permite clienților libertatea de a-şi ridica coletele la orice oră, lockerele fiind disponibile 24/7. Mai mult, comenzile pot fi achitate atât online, cu cardul, cât și direct la POS-urile instalate în fiecare dintre EasyBox-uri.

Opțiunea este, momentan, disponibilă doar clienților din București și Ilfov și, pe lângă accesul facil și flexibil, este foarte rapid: comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi. Coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au la dispoziție 72 ore în care să le ridice.

Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, dar există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor.

Noua opțiune de livrare se încadrează în planul Fashion Days de a oferi cea mai diversificată paletă de facilități din România.