Enterprise Software — April 4, 2019 at 1:41 pm

TeamSystem și BITSoftware stimulează digitalizarea în companiile românești

by

TeamSystem, societate fondată în Italia și lider european cu o cifră de afaceri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri de afaceri, oferă soluții și servicii de ultimă generație pentru digitalizarea companiilor din orice sector de activitate, indiferent de mărimea acestora. BITSoftware este una dintre cele mai importante companii de software din România, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business și cu proiecte de succes în peste 70 de țări.

Prin intermediul acestui parteneriat, cele două companii construiesc o relație solidă, devenind unul dintre cei mai inovatori poli de implementare a transformării digitale în companiile românești: pe de-o parte, TeamSystem se bucură de unul dintre cele mai bogate portofolii de soluții software la nivel european, bazat pe tehnologii de ultimă generație, pe de altă parte BITSoftware dispune de know-how consolidat și experiență în dezvoltarea de soluții de software de business și implementarea cu succes a acestora în companii românești și internaționale.

Soluțiile TeamSystem sunt unice, flexibile și deschise. Concepute și create pentru a răspunde nevoilor afacerilor de mici dimensiuni timp de peste 40 de ani, soluțiile TeamSystem ajută companiile să devină mai competitive.

TeamSystem este lider de piață în domenii specifice precum facturarea electronică și semnătura electronică, creând procese end-to-end „cu consum zero de hârtie”, sau în ceea ce privește software-ul dedicat controlului vinificației sau gestionării restaurantelor, recunoscute drept produse de excelență „made-in-Italy”. În general, TeamSystem oferă soluții digitale excelente pentru o gamă largă de sectoare precum retail, bănci, asigurări, utilități, construcții, vinificație, transport, modă…etc. Soluțiile TeamSystem satisfac nevoile tuturor departamentelor de Vânzări, Resurse Umane, Producție, Achiziții și Logistică, precum și Contabilitate.

BITSoftware, cu o experiență solidă în dezvoltarea și implementarea de soluții software ERP, CRM, WMS și BI, cu peste 300 de clienți și 90 de angajați, a decis să colaboreze cu TeamSystem ca urmare a inovării percepută la nivelul produselor și proceselor, compania urmând să reprezinte un punct de referință în România.

„Am hotărât să investim în România din mai multe motive: economia românească este una dintre economiile cu cea mai rapidă și promițătoare creștere din Europa, cu o structură economică similară cu cea din Italia, formată în proporție de 90% din IMM-uri. În plus, există deja numeroase conexiuni între România și Italia. Italia se află pe primul loc în ceea ce privește investițiile străine în companiile românești. Întâlnirea cu BITSoftware a implicat descoperirea unei firme de software bine poziționată, cu o echipă de profesioniști și oameni talentați, acestea reprezentând elemente cheie pentru proiectul nostru” – afirmă Stefano Matera, International Business Director al TeamSystem Group.

„Colaborarea cu un un grup internațional precum TeamSystem, care este susținut de o companie din Silicon Valley, ne oferă posibilitatea de a ne  îmbogăți atât portofoliul existent cu alte soluții specifice, precum și de a utiliza experiența comună pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri din diverse domenii de activitate” , afirmă Remus Cazacu, Managing Director al BITSoftware.

Pe lângă diferitele obiective strategice, parteneriatul dintre cele două companii reprezintă, de asemenea, un punct de plecare pentru dezvoltarea uneia dintre cele mai inovative rețele de parteneri din România. Acesta este unul dintre cele mai mari succese ale TeamSystem, care colaborează în prezent cu peste 650 de parteneri din alte țări. Filozofia companiei și calitatea relației umane dintre antreprenorii locali și companie vor fi unice în cadrul contextului românesc.

Un prim pas în demersul de inovare este organizarea primei ediții a “Digital Tour”, în cadrul căreia invităm distribuitorii de software și hardware, integratorii de sistem și companiile din IT&C interesate sa afle cum vor putea beneficia de o nouă oportunitate, cu rezultate semnificative pentru aceștia și mai ales pentru clienții lor.

Oportunitățile de colaborare vor fi prezentate în cadrul turului organizat de către TeamSystem și BITSoftware, care va avea loc în cursul lunii mai în patru orașe mari din România: Timișoara, Cluj, Iași și București. Mai multe informații vor fi disponibile în următoarele zile.

 

TeamSystem_Colore (1)Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie la următoarele adrese de e-mail:

international@teamsystem.com

contact@bitsoftware.ro

 

bitLink-uri utile:

https://international.teamsystem.com/ww/

http://www.bitsoftware.eu/