Hardware — April 30, 2019 at 7:51 am

OKI extinde fluxurile de venit pentru clienții imprimantei de toner alb Pro8432WT prin adăugare de toner negru interschimbabil

by

Pro8432WTConcepută pentru a crește capacitatea de imprimare pentru potențialul de profit, imprimanta Pro8432WT White Toner Transfer Media Printer de la OKI a primit o nouă actualizare, oferind clienților finali posibilitatea de a comuta între toner alb și negru. Acest lucru va permite magazinelor de imprimare să-și extindă oferta de servicii pentru a imprima negru real pe articole de îmbrăcăminte de culoare deschisă sau textile și alte materiale.

Lansată în 2017, Pro8432WT a fost anunțată ca imprimanta A3 “ROI in a box”, care permite magazinelor de imprimare să profite de oportunitățile de personalizare și de decorare a produselor cu tehnologie low-cost cu toner alb, într-un dispozitiv ușor și compact. Caracteristica negru comutabilă este disponibilă ca o actualizare a clienților noi și existenți ai Pro8432WT. Pentru a accesa această nouă funcție, clienții trebuie pur și simplu să achiziționeze tonerul și tamburul negru specific Pro8432WT și să descarce profilul ICC și fișierul personalizat din site-ul local OKI.

Designul compact al Pro8432WT înseamnă că are cea mai mică amprentă pentru o imprimantă digitală A3, oferind în același timp funcționalități și performanțe de neegalat. Casele de tipărire, magazinele de îmbrăcăminte tipărită și întreprinderile creative pot capta oportunități de venituri prin imprimarea de decorațiuni de înaltă calitate pe toate, de la articole de îmbrăcăminte la trofee și căni. Cu noua tehnologie de computare pentru toner, Pro8432WT va oferi aceste capabilități, indiferent dacă imprimă toner alb sau negru pe fundaluri întunecate sau luminoase pe o gamă largă de medii de transfer.

În plus, utilizarea tonerului negru în comparație cu negrul compozit (amestecarea cu Cyan, Magenta și Galben) asigură faptul că negrul real este imprimat eficient din punct de vedere al costurilor pentru a susține design-ul creativ pe suporturi media. Fiind cea mai mică imprimantă de toner alb A3 de pe piață, Pro8432WT combină tehnologia LED digitală a OKI, cu capacitatea sa unică de toner, oferind opacitate puternică și culori vii. Calitatea superioară a imprimării și ieșirea de înaltă rezoluție înseamnă că liniile și dimensiunile mici ale fonturilor vor fi clare și detaliate.