Evenimente — May 28, 2019 at 9:07 am

Companii mari vin la conferința dedicată developerilor

by

iun.-08-2018-559_fPe 6 și 7 iunie, DevTalks revine în București cu ediția numărul 6 și pregătește 2 zile de expo-conferință la Romexpo, în Pavilionul Central. La eveniment sunt așteptați peste 2000 de programatori, pasionați de tehnologie, reprezentanți ai companiilor de top din România, cât și 100 de speakeri locali și internaționali de la companii precum London Stock Exchange Group, Red Hat, Microsoft, Smashing Magazine, Mozilla sau SAP.

În fiecare an evenimentul a adus pe scenele DevTalks speakeri locali și internaționali de renume, companii de top, startup-uri tech și parteneri din industrie pentru a construi împreună o rețea puternică de resurse și idei inovatoare.

Odată cu extinderea evenimentului pe perioada celor 2 zile, DevTalks București propune noi scene dedicate prezentărilor tehnice despre cele mai dorite tehnologii și inovații din industrie. Astfel, printre noutățile evenimentului se numără și cele 13 săli de conferințe. Pe lângă scenele organizate în cadrul ultimelor ediții pe subiecte precum Emerging Tech, Java, DevOps, Web, Mobile, Big Data & Cloud, Product Management, DevTalks aduce scene noi dedicate precum Security, SAP, QA & Testing, Digital Transformation sau Smart Everything.

Agenda evenimentului va aduce împreună 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, China, India, Marea Britanie, Olanda, Estonia și nu numai. Printre aceștia se află și:
•    Ann Neidenbach – Global Head, LSEG Technology and Chief Information Officer
•    Marcus Biel – Director of Customer Experience la Red Hat
•    Tom Raftery – Global Vice President, Futurist & Innovation Evangelist la SAP
•    Vitaly Friedman – Co-founder Smashing Magazine
•    Eleanor Watson – Artificial Intelligence (AI) & Robotics la Singularity University
•    Steve Poole – Developer Advocate la IBM
•    Viral Parmar – Mozilla Reps la Mozilla și multi alții care pot fi vizualizați aici.

Mai multe detalii și informații despre accesul la eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/.