EDUCATIE — May 29, 2019 at 10:33 am

2Checkout susține Start Digital @Clasa a 4-a

by

2Checkout_StartDigital_clasa4a_bunaFurnizorul de soluții de monetizare pentru companii, 2Checkout, participă ca partener la proiectul Start Digital @ Clasa a 4-a inițiat de către AmCham Romania și care se va derula în intervalul 17 mai – 4 iunie 2019. În cadrul acestui proiect, 2Checkout oferă în data de 28 mai, la sediul din București al companiei, workshop-ul intitulat “Introduction in Coding/ Inițiere în scrierea de cod”, la care vor participa elevi și profesori de la Școala Ferdinand I din București.

Echipa 2Checkout este bucuroasă să împărtășească elevilor de clasa a 4-a din tainele dezvoltării de software pentru un produs folosit la nivel global. Compania sprijină totodată și eforturile depuse de profesori, autoritățile responsabile cu educația în România, dar și alte entități de a introduce ore de competențe digitale încă din învățământul primar.

“Am considerat că este important să fim un partener activ în proiectul Start Digital @ Clasa a 4-a. Credem că educația timpurie într-o lume tot mai digitală, în care consumul de informație, produse și servicii se va realiza din ce în ce mai mult online, este indispensabilă. Prin inițiative precum cea a partenerilor AmCham sperăm să sensibilizăm tot mai mulți factori care decid evoluția pe termen lung a copiilor noștri”, explică Madalina Teodorescu, VP, Human Resources la 2Checkout.

Mai multe detalii despre proiectul Start Digital @ Clasa a 4-a gasiti pe site-ul AmCham.