Business — July 22, 2019 at 8:14 am

BRINEL are un nou partener de talie mondială

by

csm_helpsystems_13_79eb2144cd BRINEL și HelpSystems au început colaborarea în 2019 și vin cu soluții software care aduc în prim plan profesioniștii din IT pentru a putea proteja organizațiile de evenimentele imprevizibile și a optimiza procesele de rutină.

HelpSystems aliniază obiectivele IT și de afaceri pentru a ajuta organizațiile să-și construiască un avantaj competitiv. Partenerul nostru oferă soluții software în domeniile managementului sistemelor și al rețelelor, inteligenței în afaceri, securității și conformității pentru IBM i, Unix, Linux și Windows.
HelpSystems este recunoscut ca fiind cel mai mare furnizor independent de software IBM i din lume.
Compania se mândrește cu un portofoliu de clienți format din peste 15,000 de organizații, din peste 100 de țări și se poziționează ca fiind lider în materie de software pentru infrastructuri IT, perfecționându-și constant produsele și serviciile prin inovare și excelență.

Ce înseamnă parteneriatul dintre BRINEL și HelpSystems pentru clienții noștri:
• BRINEL va oferi clienților asistență în periplul lor prin RPA, asigurându-le accelerarea digitală pentru afacerile lor
• Fiind distribuitor autorizat și partener de implementare al soluțiilor HelpSystems, acoperim o gamă și mai largă de servicii IT moderne
• De aceea putem ajuta clienții noștri să obțină o valoare mai mare din Automatizarea IT: mărindu-vă afacerea cheltuind în mod eficient, încurajând toate departamentele să-și fluidizeze operațiunile, securizându-vă datele și respectând reglementările, sprijinind continuitatea afacerii printr-o disponibilitate ridicată și recuperarea în caz de dezastru, oferind o vizibilitate sporită în operațiile automatizate de pe orice dispozitiv.
Prin parteneriatul cu HelpSystems, Brinel susține îndeplinirea misiunii noastre: să accelerăm transformarea digitală a clienților noștri prin profesionalism și inovație și să ne asigurăm că vor deveni mai competitivi și mai bine adaptați la evoluția turbulentă a pieței.

GoAnywhere MFT – este o soluție pentru automatizarea, securizarea și optimizarea schimbului de date între sistemele companiilor, angajați, clienți și parteneri comerciali, pentru organizații de toate dimensiunile. Fiind o platformă de transfer de fișiere sigură, GoAnywhere MFT își propune să ajute organizațiile să atingă cerințele de reglementare, să sporească securitatea și să eficientizeze procesele.
Soluțiile Automate Robotic Process Automation, furnizate de HelpSystems, sunt concepute pentru a spori productivitatea, pentru a îmbunătăți precizia și pentru a ajuta organizațiile să se dezvolte prin automatizarea proceselor de business.
Vityl IT & Business Monitoring este o soluție puternică pentru a vă asigura că IT-ul satisface nevoile afacerii dumneavoastră prin monitorizarea sistemelor cheie și asigurarea parametrilor optimi de capacitate,  performanță și disponibilitate.

Pentru a afla mai multe informații despre aceste soluții ne puteți contacta pe adresa bucuresti@brinel.ro sau accesa https://www.helpsystems.com/

Despre BRINEL
De 28 de ani, BRINEL continuă sa implementeze soluții informatice și sisteme inovative pentru beneficiarii săi. Parteneriatele strategice multivendor cu liderii tehnologici mondiali precum și competențele certificate ale echipelor proprii, conferă încredere în proiectele abordate de BRINEL. Rezultatele obținute și experiența dovedită fac din BRINEL un Integrator de top în transformarea digitală a afacerilor.  BRINEL este o companie independentă a SNEF Lab din grupul francez SNEF.