COMUNICATE — July 22, 2019 at 7:31 am

Fujitsu extinde oferta de echipamente rezidențiale

by

Fujitsu General America și-a extins linia de produse rezidențiale. Compania oferă acum o gamă mai largă de aparate de aer condiționat rezidențiale, pompe de căldură și cuptoare de gaz, precum și o nouă linie de echipamente comerciale ușoare.

Fujitsu-Unitary-GroupAceste noi produse de sistem rezidențiale de înaltă eficiență, unități de ambalare rezidențiale și echipamente de acoperiș ușoare comerciale permit companiei Fujitsu să concureze cu toți concurenții majori pe piața echipamentului unitar cu cabluri.

Produsele rezidențiale noi includ aparatele de climatizare cu compresoare Scroll cu invertor în două trepte sau cu modulație totală, cu eficiență de până la 20 SEER și 13 EER. Cuptoarele cu gaz Fujitsu oferă acum modele 80% AFUE cu opțiuni LoNox și 96-98% modele AFUE cu supape de gaz în două trepte sau complet modulate și tehnologie cu motoare ECM.

Noile pachete comerciale ușoare sunt disponibile în mai multe variante de până la 25 tone, incluzând numai aer condiționat, gaz / electric, pompă de căldură și modele de încălzire într-o gamă largă de opțiuni de eficiență.

Noteworthy este platforma Fujitsu de 7,5-12,5 tone, compatibilă cu unele amprente ale producătorului, eliminând necesitatea unor borduri de adaptare, aliniind, de asemenea, la conexiunile de gaz / alte utilități.