Cloud Computing / Edge — August 1, 2019 at 6:26 pm

Fujitsu RunMyProcess se alătură programului de parteneri Google Cloud

by

Fujitsu RunMyProcess, furnizorul de platforme cloud de înaltă productivitate, s-a alăturat programului Google Cloud Partner ca partener tehnologic certificat. Drept urmare, clienții Google G Suite obțin abilități noi, eficiente, de la RunMyProcess DigitalSuite pentru a construi rapid aplicații care automatizează procesele și conectează sistemele întreprinderilor.

Organizațiile care trec de la soluții vechi, la soluții de colaborare bazate pe streaming, sunt favorizate de eficiența simplificată a G Suite, oferind o soluție fiabilă de productivitate care permite angajaților să colaboreze indiferent când sau unde lucrează. Fujitsu RunMyProcess oferă o evoluție sigură și perfectă către adoptarea de noi modele digitale de afaceri care fac o diferență reală în ceea ce privește productivitatea și colaborarea clienților și angajaților.

Efectuarea tranziției de la o platformă la alta este un proces complex, care necesită adesea modificarea rapidă și costisitoare a aplicațiilor. RunMyProcess DigitalSuite oferă o soluție la această provocare, făcând o înlocuire rapidă și ușoară a aplicațiilor și platformelor vechi cu alternative moderne, bazate pe cloud. RunMyProcess DigitalSuite oferă o platformă cloud de înaltă performanță pentru integrarea rapidă și sigură a sistemului corporate pentru a impulsiona inovația de afaceri, creând o bază puternică pentru creșterea viitoare.

Ca partener Google Cloud, Fujitsu RunMyProcess oferă clienților G Suite o platformă unică care oferă suport pentru cele patru provocări majore ale transformării digitale. Asta înseamnă că organizațiile pot furniza experiențe de utilizator unificate pe dispozitive, oricând și oriunde, pentru coordona locuri de muncă digitale. Pot conecta lanțuri de aprovizionare digitale complete cu fluxuri de lucru simplificate, și pot realiza o orchestrare cuprinzătoare a aplicațiilor de întreprindere, precum SAP, Salesforce sau Oracle, cu posibilitatea integrării cu tehnologii locale, cloud și edge precum RPA, IoT și Big Data.

Mai mult, companiile pot dezvolta și livra aplicații de afaceri conectate la viteză și scară digitală, migrând fără probleme sistemele moștenite, cum ar fi IBM (Lotus) Notes, către medii integrate, inclusiv instrumente bazate pe cloud, precum G Suite.

Toate aceste noi facilități oferite de soluție dezvoltă modul în care o întreprindere își desfășoară activitatea și încurajează angajații să participe la inovația digitală.