NEWS — September 5, 2019 at 2:27 pm

Fujitsu și Qualcomm efectuează apeluri de date pe spectrul 5G sub 6GHz și mmWave

by

FujitsuFujitsu Limited și Qualcomm Technologies au obținut apeluri de date non-autonome (NSA) 5G New Radio (NR) pe benzi de spectru sub 6 GHz și mmWave.

Testul a fost realizat pe un test de interoperabilitate a furnizorilor de rețea (NV-IOT) pentru NTT Docomo Inc., folosind produsele comerciale ale stației de bază 5G Fujitsu împreună cu un dispozitiv de testare al factorului de formă pentru smartphone-ul mobil. Testul a fost alimentat de modemul de antenă Qualcomm Snapdragon X50 5G și de module antene cu transceiver RF integrat, elemente frontale RF și antene.

Reperul se bazează pe ecosistemul end-to-end 5G Fujitsu din Japonia, compus din dispozitive utilizator 5G care utilizează modemuri Qualcomm și soluții front-end RF. Testul duce companiile cu un pas mai aproape de lansarea comercială a 5G în Japonia, poate înainte de sfârșitul anului.

Mergând mai departe, ambele companii vor continua să lucreze împreună pentru a dezvolta tehnologii digitale pentru 5G, incluzând viteze mai rapide, capacitate mai mare de date mutate și latență scăzută.