COMUNICATE — September 5, 2019 at 10:21 am

Panasonic LUMIX – Camera digitală oficială a JO 2020 de la Tokyo

by

AdamPanasonic Corporation, partener al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat astăzi lansarea unui proiect special de fotografie în care este folosit sistemul de cameră digitală mirrorless full-frame LUMIX S pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Încă de la Jocurile OIimpice de Iarnă de la Calgary 1988, Panasonic a susținut această competiție ca sponsor de prim rang în programul “The Olympic Partner (TOP)”.

Ca parte a acestui angajament, Panasonic susține o serie de proiecte realizate de Adam Pretty – un fotograf sportiv de renume mondial – pentru Getty Images în care folosește sistemul de cameră LUMIX S. Primul proiect este intitulat “Make it Luminous”. Mișcările extreme ale atleților la sprint, sărituri sau judo, care nu pot fi urmărite cu ochiul liber, sunt vizualizate cu o imagine în reluare la care se adaugă un plus de luminozitate prin atașarea unor dispozitive emițătoare de lumină – cum ar fi un LED – pe echipamentul sportiv sau pe corpul atletului. Captând linia de lumină trasată prin mișcarea atletului, camera LUMIX din seria S atinge o performanță fără precedent, care va fi prezentată la Tokyo 2020. În cursul anului 2020 vor urma și alte proiecte.
Panasonic, cu tehnologiile și soluțiile sale de ultimă generație, va continua să “împărtășească pasiunea” și emoția Jocurilor cu oamenii din întreaga lume.
/