Enterprise Software — September 11, 2019 at 11:56 am

Creștere accelerată pentru divizia Business Solutions din BRINEL

by

Divizia Business Solutions din cadrul BRINEL, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice din România, a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro, în creștere cu 54% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Divizia de soluții țintește afaceri de 3,5 mil. euro în 2019, cu circa 30% mai mult față de 2018 și un plus de 80% față de 2017.

Robert Iordache, Director Business Solutions BRINEL“2019 a fost, până acum, un an dinamic, în care ne-am consolidat atât prezența în piața din România, ca furnizor important pentru serviciile de implementare ale aplicațiilor de business de la Microsoft: Dynamics 365 Business Central și Dynamics 365 Finance and Operations, dar și internațional, prin implicarea echipei în proiecte complexe pentru clienți cu reprezentare în mai multe țări”, spune  Robert Iordache, Director Business Solutions, BRINEL.

Creşterea accelerată se va menţine potrivit estimărilor și în următoarea perioadă, cu o rată de cel puțin 20% anual, veniturile urmând să depășească 8 milioane de euro în 2024.

“Creșterea se va baza, în principal, pe extinderea liniei de afaceri pentru proiectele internaționale Microsoft Dynamics, direcție pentru care BRINEL este într-un amplu proces de recrutare si dezvoltare. Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să creștem echipa alocată acestor proiecte cu minim 10 noi angajați. În paralel, planificăm să adăugăm în portofoliu o nouă linie de produse de la Microsoft: Dynamics 365 for Sales (CRM). În acest sens, avem în vedere recrutarea pentru formarea unei echipe specializate în proiecte CRM sau, eventual, achiziția unui partener local,” adaugă Robert Iordache.

BRINEL este unul dintre principalii parteneri Microsoft în Romania, divizia Business Solutions fiind una de tradiție, cu activitate încă din anul 2003, atunci când a început primele proiecte pentru implementarea soluției Microsoft Dynamics NAV. În anul 2016, BRINEL si-a extins activitatea Business Solutions si în București, înregistrând de atunci o creștere accelerată a cifrei de afaceri.

Echipa Business Solutions BRINEL este formată din 50 de specialiști cu vastă experiență în proiectele Microsoft Dynamics capabilă să execute soluții inovatoare, care să răspundă nevoilor reale ale clienților. Aceștia își desfășoară activitatea în cele două sedii, București și Cluj. Portofoliul Business Solutions cuprinde un număr de aproximativ 150 de clienţi din diverse domenii de activitate, printre care prestări servicii, distribuție, producție, dar și domenii cu focus pe inovație cum sunt smart mobility sau smart charging.

Din 2019 echipa a preluat si serviciile de asistență tehnică și implementare pentru proiectele Microsoft Dynamics ale companiilor din grupul SNEF.