Data Center / Storage — September 23, 2019 at 12:35 pm

Vertiv lansează Liebert® GXT5 UPS în România

by

gxt5-VertivVertiv îşi extinde portofoliul local de produse cu Liebert® GXT5 – cea mai recentă versiune a seriei GXT de rack-uri, sisteme UPS online pentru reţele IT de mici dimensiuni şi locaţii edge. Noul Liebert® GXT5 oferă o eficienţă de până la 95% în modul online, un design compact şi îmbunătăţit, dar şi un display grafic LCD color, cu orientare gravitaţională.

Vertiv™ Liebert® GXT5 este o soluţie online UPS cu dublă conversie, ce oferă o protecţie premium în cazul întreruperilor de curent şi continuarea alimentării, totul într-un sistem compact şi flexibil. Produsul a fost special conceput pentru a proteja echipamentul critic de toate variaţiile de tensiune cauzate de căderi, creşteri, pierderi, fluctuaţii sau interferenţe de zgomot, asigurând astfel continuitatea activităţii în orice context. În plus, GXT5 poate fi utilizat într-o gamă vastă de aplicaţii, de la educaţie, banking, finanţe şi asigurări, la sistemul guvernamental şi sănătate, producţie, retail sau transporturi en-gros.

„Noul Liebert® GXT5 este o componentă valoroasă adaugată portofoliului nostru şi reconfirmă angajamentul Vertiv pentru dezvoltarea unor produse inovatoare, ce se pliază perfect pe nevoile clienţilor noştri şi pot evolua odată cu afacerea lor. Am încredere că partenerii şi distribuitorii Vertiv, dar şi clienţii finali, vor fi încântaţi de specificaţii şi de beneficiile pe care acesta le aduce”, a spus George Topalov, senior sales manager Vertiv Romania.

Toate sistemele UPS de dimensiuni mici şi sistemele UPS micro din portofoliul Vertiv au în comun 5 atribute: disponibiltate ridicată; instalare şi operare simplă şi accesibilă; baterii cu durată de viaţă şi timp de funcţionare îndelungate; control optim al energiei şi capacităţilor, dar şi conectivitate impecabilă.

Alături de calitate, parteneriatul este o componentă esenţială a viziunii Vertiv. Programul Vertiv Partner Program (VPP) este unul dintre cele mai apreciate de acest fel la nivel de industrie şi a fost premiat pentru conceptul inovativ şi rezultatele semnificative. Dezvoltat pe patru categorii de parteneriat, VPP oferă o serie de avantaje precum Partner Portal, unde partenerii pot accesa instrumente şi beneficii exclusive, inclusiv training-uri online complexe în domeniul tehnic sau al vânzărilor, on-line sau fizic dar şi Vertiv Incentive Platform (VIP), prin care le oferim un mecanism de recompensare a performanţelor în vânzări.