Evenimente — January 6, 2020 at 1:15 pm

Noutăți HP la CES 2020

by

HP Inc. a lansat la CES noua generatie de dispozitive HP Spectre x360 15, sistemul HP ENVY 32 All-in-One, HP Elite Dragonfly, dar si seria de accesorii HP Renew.

HPCele mai recente dispozitive dedicate consumatorilor și afacerilor oferă libertatea de a lucra în siguranță și de a crea conținut de oriunde, de a conecta dispozitivele simplu și ușor, de a-și demonstra creativitatea, folosind primul laptop și husa sa aferentă realizate din plastic reciclat colectat din oceane .

Pe măsură ce intrăm într-un nou deceniu, modul în care oamenii utilizează tehnologia va evolua continuu și va fi nevoie de soluții care să permită mai multă libertate în modul în care lucrează sau îşi petrec timpul liber. În SUA, 34% dintre utilizatori ar accepta o reducere de salariu de până la 5% pentru a lucra mai mult din afara biroului. Generaţia Z accesează conținut online mai mult de 10 ore pe zi , şi, în medie, ca şi milenialii,  aceștia folosesc cinci ecrane pe zi , ceea ce aduce cu sine o serie de provocări în ceea ce priveşte conectarea dispozitivelor la ecosistemul propriu de accesorii.